Mai sare un număr, mai faci o pană

By | Spuneri

carpeala pe DN 7 Uite că a mai trecut o iarnă şi ca de obicei, la finalul oricărei ierni, gropile ies la iveală. Este deja o problemă generală în fiecare perioadă dintre lunile februarie – martie. Nu sunt şofer încă, mai am timp să învăţ şi să ajung la volan, dar sunt alţii, alţii care probabil acum când eu scriu articolul ăsta înjură de toţi morţii statul românesc şi stau cu telefonul în mână sunănd la asistenţă, de ce oare ? – fiindcă străzile încă nu sunt astfaltate, deşi a trecut ceva timp de la topirea zăpezii. Acum să mă rezum la Piteşti şi judeţul Argeş, care este într-o situaţie dezastruoasă. Când am fost la concurs, la Mioveni, a trebuit să parcurg un drum care normal nu îţi ia mai mult de un sfert de oră – 20 de minute. Cât credeţi că mi-a luat ? – vă spun eu, aproximativ o oră. Asta fiindcă s-a mers numai cu 40 km/h datorită gropilor gigant care se aflau pe stradă.

Citeam Adevărul de Piteşti, şi am observat că s-a început “cârpeala” pe DN-urile din judeţ, bine măcar că fac asta. Din tot oraşul, centrul se prezintă cel mai bine din punct de vedere al drumului, străzile adiacente în schimb sunt la pământ. Cu toate ăstea şi trecerile de pietoni sunt praf, datorită gropilor şi zăpezii, marcajul a fost şters, astfel că mai vezi cate un şofer că zboară pe lângă tine pe trecere sau te claxonează, chiar dacă probabil pe un stalp, în spatele unui copac, e semunl de trecere de pietoni.

Sper să se modifice o dată starea drumurilor din judeţul meu şi din oraşul meu, fiindcă ne facem de râs. Mai auzeam oameni veniţi din nord la concurs care vorbeau de drumul de la Câmpulung spre Mioveni, ziceau : “bai fratele meu, aşa ceva nu se poate, deci am crezut că nu ajung viu la concurs”. Se aude acolo sus la conducere ???

poză via

0 Responses to " Mai sare un număr, mai faci o pană "

  1. Alex says:

    Centrul se prezinta bine, pentru ca, din cate am vazut, pe unde sunt fantanile nu trec masini. :))
    .-= Alex a scris pe blog : De ce nu sunt rocker. =-.

  2. Haylie says:

    sa vina primavaraaa:(

Leave a Reply

Your email address will not be published.