Mâine ne zărim la SMS București 2014

Mâine de cu dimineață semnez foaia de prezență la SMS sau mai pe larg, Social Media Summit, București 2014. Evenimentul acesta fain este organizat de Revista BIZ și este primul la care particip. Așa cum v-am obișnuit și de la Future of Media, atât pe Facebook cât și pe Twitter și Instagram, vă voi ține la curent cu ce se întâmplă acolo.

smsbucuresti-particip14Sunt curios de tot ceea ce se va povesti, iar informații despre speakeri, subiectele ce vor fi tratate, locul evenimentului și programul, găsiți în linkul de mai sus. Pe larg subiectele is: tendințe în blogging, ce vor companiile de la social media și Facebook.

Odată cu acest eveniment, îmi propun și o altfel de abordare a scrierilor. Renunț la live blogging, din orice eveniment, fie el cât de lung și pun mâna pe pix și foaie și apelez la varianta povestire. Practic, relatările, căci voi pleca și-n tabara #schiem la finalul săptămânii acesteia, vor veni la finalul tuturor evenimentelor povestite frumușel pe părți dacă-i necesar, ori într-un articol mai amplu.

Consider că-i timpul să fac lucrurile „my way”, nu că până acum nu le-aș fi făcut, dar am ascultat diferite sfaturi de la oameni cu experiență în blogging și n-au mers prea bine. Probabil acum, că tot se va discuta despre tendințe în blogging, la SMS București, mă voi lămuri în legătură cu abordarea corectă a scrierilor.

În final, cu cine mă văd mâine?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.