Martie, primăvară, hai sus !

By | Spuneri

A veeniiit oameni bunii primăvaraaaa !!! am aşteptat momentul ăsta o iarnă întreagă, probabil cea mai împuţită iarnă din ultimii 5 ani, am zis probabil. Ieri am împărţit mărţişoare la fete, m-am simţit erou, am primit pupici şi toate cele, a fost fain ! mă între ce vor face aceste fete cu acele mărţişoare după ? – cred că le aruncă la gunoi pe cele mai urâte, restu le pun într-o pungă în debara şi aia e. Într-un final e cald afară, pot şi eu să plec ca omu din casă, nu cu 1000 de geci pe mine.

Ştiai că ? – în oraşul meu, mai precis în centru, se află o covregărie fooarte bună, de la Apetito, care oferă nişte covrigi extrem de buni. În fiecare zi este coadă de cel putin 30 de metri, gândiţi-vă doar. Am stat ieri un sfert de oră cu un coleg pentru covrigi, păcat că nu aveam oră, mai întârziam şi noi. Acu hai cu alta : construcţia pentru magazinul trivale ce se presupune a fi gata pe 1 iulie, anu ăsta, e foarte fain, de ce ? – să vezi un excavator cum vine cu braţul acela gigant pe lângă capul tău, sau o basculă cum trece lejer printre oameni şi face dealuri în urmă din placajul acela pietonal – PREA TARE !

Mixez cu ideile în articolul ăsta, probabil fiindcă nu am un subiect clar, sunt prea bine dispus, mai ştiu eu. Haideţi că trebuie să mă duc la şcoală, pe altă dată !

0 Responses to " Martie, primăvară, hai sus ! "

  1. zozo says:

    La Timisoara ninge :))).

Leave a Reply

Your email address will not be published.