#masarotunda La un an de pandemie

By | Podcast

la un an de pandemie

A trecut un an de când configurația s-a schimbat. De când purtăm mască. De când vedem niște cifre pe un ecran. De când ba suntem în carantină, ba oleacă mai relaxați.

Ba chiar a trecut mai bine de un an de când se întâmplă toate astea și cred că e bine să tragem linie și să vorbim despre ce a fost ultimul an pentru noi. Mai ales că acest coșmar pare să se apropie de un final. Chiar dacă mai încet decât un regio de Orșova.

Prin urmare, oficial deschid seria #masarotunda în cadrul podcastului meu, în care 2-3 oameni sunt invitați la microfon și discutăm lejer pe un anumit subiect. Fără filtru. O discuție de terasă, la bere sau vin. Cum vă place.

Cezara Luca este studentă în anul IV la inginerie, în Brașov. Ea și-a schimbat cariera total în pandemia asta și spune că fără perioada asta din ultimul an, ea nu se mai afla în ipostaza în care e acum.

Sergiu Bolotă este singer-songwriter. A scos un EP în pandemie din frustrare, scoate altul acum, dar s-a confruntat cu destule greutăți în ultimul an.

Sorin Chineață e ITist și content creator, iar cu un pic înainte de pandemie și-a găsit o nouă pasiune, a schimbat jobul și a intrat într-o nouă etapă a vieții prin Zoom. O tranziție cel puțin ciudată, dar interesantă cum spune el.

Fiecare cu povestea lui unică, dar ce e și mai frumos e felul cum fiecare poveste se întretaie cu a altuia fără ca tu măcar să știi. Să descoperi acest closure venit după o perioadă grea ce încă se continuă.

Episodul „La un an de pandemie” se poate asculta mai jos direct în browser sau poți încerc și pe platformele specializate precum:

Dacă ți-a plăcut episodul, nu uita să dai și tu un follow pe Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts sau Deezer sau unde asculți tu. Mă ajută mult să pot continua treaba asta. 🙂

Și dacă ai idei de subiecte sau vrei să vorbești ceva mega-important la podcast, scrie-mi la hello@adii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.