Mereu mi-a plăcut să ajung…

… la radio. Asta a fost o dragoste care n-a încetat şi nu cred că va înceta vreodată. E ceea ce îmi place la nebunie să fac. Când eram mai mic, prin generală cam aşa, mă mai jucam cu Shoutcast şi Winamp şi făceam tot felul de emisiuni alături de câţiva prieteni ce împărtăşeau aceeaşi plăcere. Dar a trecut şi perioada aia, acum sunt alte chestii cu şcoala, concursuri, neeaa timpul nu prea mai există pentru alte hobby-uri, mai ales dacă nu obţii altceva înafară de experienţă. Dumnezeu mi-a dat ureche muzicală şi o plăcere nebună după muzică, însă nu vreun talent de “făcut muzică”. Nu ştiu să folosesc niciun instrument, decât să spun dacă sună ok sau nu. E ciudat, de aceea îmi doresc extrem de mult să ajung la radio. Sunt un mare fan a unui singur radio. Nu, nu-i din România, România e cam jos faţă de ceea ce ascult eu. E vorba de prietenii mei englezi de la BBC Radio 1. Sunt geniali oamenii ăştia, pur şi simplu îţi arată prin voce că lor le place extrem ceea ce fac. Nu se încurcă, folosesc melodii pozitive, care te pun pur şi simplu într-o dispoziţie nemaipomenit de bună. Nu există dum-dum-dum-uri cum se aude la radiourile de top din România. Există Pop/Rock/Indie/Dnb/RnB/Hip-Hop şi Dubstep. Nu există house sau alte lucruri. Ştii când îţi cântă Nicky Menaj (aşa se scrie?) sau îţi cântă Guetta.

Oamenii ăia ştiu să pună muzică fraţilor, au fel de fel de invitaţi sau trupe care îţi cântă chiar live. Cred că aţi auzit şi voi de emisiunile ălea de genul Live Lounge, când câte o trupă invitată vine şi-ţi cântă live domnule la radio, hiturile lor. Ce plăcere mai mare este să-ţi auzi trupa favorită (artistul) cântând live când tu îţi conduci liniştit maşina spre casă ? e sublim. De aceea mă lupt să ajung la jurnalism să mă pot auzi la radio. Până atunci, bagă un listen aici, îţi promit eu că nu ai nimic de pierdut.

0 responses to “Mereu mi-a plăcut să ajung…”

  1. Nu doar radiourile ci si muzica din afara e mult peste noi. Sa nu uitam ca am ajuns sa ne laudam afara cu mizica de clubbing a lui Inna:|:|.Asta e chiar de ……

  2. Ciudat, dar asta imi doresc si eu deocamdata. Sa termin cu examenele si sa trimit o inregistrare cu mine la un radio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.