Mi-am tras tabletă (pe principiul am cu ce mă lauda..)

By | Gânduri

Bine, bine.. dar nu-i chiar așa. După aceste prime două săptămâni la București și la facultate (unde, apropos, am descoperit faptul că voi deveni un lingvist de neîntrecut), mi-am făcut eu o idee uitându-mă la studenți și prin jur. Ideea aia era că am nevoie de o tabletă. Ce laptop nene, nu mai merge baiul cu laptopul. Acum e moda tabletelor. În metrou, în RATB, în facultate, pe stradă, toată lumea are una. Fiind tabletă, un ecran de 8 inch sau mai mult sau mai puțin, cu un procesor mai performant și o memorie mai generoasă – răspunde tuturor cerințelor existente.

Aplicații mai multe și mai folositoare, cum ar fi de la TransportUrban (dacă ești nou) până la Word. Fiind în București, Wi-Fi ai cam peste tot, iar de asta nu te poți plânge. Prin urmare să fac prezentările. De azi va spune, de fapt, eu voi spune, prin intermediul tabletei AllView TX1 Quasarallview-tx1-quasar-o-tableta-de-8-cu-3g-si-gps-pret-si-specificatii-tehnice_4

Nu știu nimic despre ea. Nici nu o am în posesie acum și logic, nu-mi pot crea o impresie. Așa că o să am nevoie de ajutorul vostru până ajunge ea în mâinile mele și descos firul în patru. Spuneți-mi dacă v-ați jucat cu ea, o părere. Dacă merită, dacă am făcut alegerea corectă.

Asta până să ajungă dânsa la mini..

[box]Acest infobox are rolul de a vă aminti motivul pentru care blogul meu fu inactiv câteva zile. Nu am avut internet. Ăsta este motivul. Mulțumesc de înțelegere.[/box]

0 Responses to " Mi-am tras tabletă (pe principiul am cu ce mă lauda..) "

  1. Yamasha says:

    ma bate si pe mine gandul sa imi iau o tableta, dar…momentan sunt in dubii… si oricum bugetul e trimis catre un obiectiv, apoi blit, apoi telefon/ tableta.

    • Eu mi-am achiziționat-o prin intermediul Orange. Sunt client fidel, am primit o ofertă bună și mi-am luat-o. La facultate e musai să ai una, adică musai, fiecare cu fixurile lui, dar eu consider că e nevoie de așa ceva pentru a ține pasul.

  2. Alex N. says:

    Hm..eu am un Samsung Galaxy tab si nu-s multumit de ea. Cum nu am fost nici de telefonul pe care l-am avut, cu sistem de operare Android. Nu imi place android-ul deloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.