Mobifest, acest Webstock al mobile-ului

Încă de la Future of Media 2013 se tot vorbește despre cum mobile-ul acaparează tot și cum tot mai multe persoane utilizează mediul online de pe mobil. Este clar că ne îndreptăm spre o epocă în care telefonul deștept va trona, iar companiile, agențiile și dezvoltatorii de aplicații fac asta cât mai clar pe zi ce trece prin trimiterea cât mai des la termenul mobil sau smartphone.

Evensys s-a gândit la treaba asta din timp, așa cum veți citi mai jos, iar pe 13 mai, la Crowne Plaza București se va organiza ceea ce se dorește a fi Webstock-ul mobile-ului – MOBIFEST. Prin urmare se anunță ceva mare, ceva la care ar trebui să participați și ca să vă arăt mai claros cu ce ne duelăm aici, ei bine vă las comunicatul de presă mai jos.

Pentru mine e clar că telefonul e important. Cum nu am încă o brățară pentru alergat, folosesc telefonul. Instagramul și implicit pasiunea pentru fotografie mi-o hrănesc tot cu telefonul, iar lucrurile urgente le rezolv tot cu ajutorul lui. E clar că mă interesează această conferință și vreau să văd ce se pregătește în viitor precum și date exacte despre prezent.

Bloggerii au acces gratuit full-day, iar dacă faci parte dintr-o companie sau agenție, te poți înscrie aici.

În urmă cu 8 ani, Evensys a lansat primul eveniment despre mobile în România, Mobile Marketing Conference, și de atunci a căutat mereu să aducă cele mai noi idei și tendințe din domeniu. Mediul mobil însă a crescut în mai multe direcții, în ultimii ani, și a influențat foarte mult marketingul, vânzările și chiar social media. Mai mult, astăzi vedem o trecere de la social media către mobile media, ceea ce deschide noi posibilități pentru companii și branduri.

În 2015, Evensys vine cu un eveniment nou dedicat mediului mobil în care abordează domeniul din cele mai importante direcții de dezvoltare, de la marketing și comunicare la plăți și afaceri.

Conferințele și seminariile din acest an vor urmări trei mari tendințe:

INNOVATION IN MOBILE – Cum poate fi folosit mediul mobil în campanii de PR, sales, marketing, social media. Noi abordări, idei și instrumente pentru marketeri.

BUILDING BETTER APPS – Ce oportunitati noi de dezvoltare a aplicatiilor mobile exista pe plan local si global. Cai noi de promovare a aplicatiilor si solutii de monetizare.

CREATIVE CAMPAIGNS – Studii de caz de succes în mediul mobil de la companii și agenții care au integrat canale multiple în campaniile lor.

În cadrul Mobifest, va avea loc și cea de-a treia ediție a Mobile Awards România, care oferă recunoaștere celor mai creative și inedite aplicații și campanii din mediul mobile, realizate în România, în ultimul an.

Înscrierea în competiție se va desfașura până pe 24 aprilie 2015.

0 responses to “Mobifest, acest Webstock al mobile-ului”

Leave a Reply

Your email address will not be published.