Modă, unicitate şi triburi

By | Gânduri

Navigam în dimineaţa asta cu puţin înainte să plec la şcoală (încă mai e puţin, fiindcă scriu şi articolul ăsta) şi am găsit ceva super extra interesant. Fishington Post, un blog plin cu informaţii ajutătoare, a publicat aşa ceva. Este super interesant să vezi câţi oameni se consideră unici prin îmbrăcămintea şi stilul lor de a fi, când de fapt ei sunt membrii ai unor grupuri (triburi cum spun oamenii de pe Fishington Post) şi parcă sunt identici. Poartă aceleaşi haine, doar culorile diferă, ascultă aceeaşi muzică, fumează aceleaşi ţigări şi aşa mai departe. Însă ei nu se cunosc. Merg pe stradă, iar voi trebuie să fi avut vreodată sentimentul ăsta, să mergeţi pe trotuar şi să vedeţi un rapper sau rocker, iar voi să fiţi de genul unora dintre ăstea să ziceţi “uite şi unul de-al meu”. Nu te mai simţi aşa singur, nu ?

Moda asta e unică doar prin designer consider, când vezi mai mulţi îmbrăcaţi identic, dar diferă ca stil de a fi ce mai poţi spune ? care pe care copiază ? 😀

0 Responses to " Modă, unicitate şi triburi "

 1. ZuZu says:

  Fiecare sunt unici cand au aceeasi imbracaminte dar difera felul de a fi sau mai bine zis personalitatea 😀 Niciunu nu copiaza, au doar gusturi comune care se manifesta diferit(prin adoptarea tinutei la propiul corp, la propiile miscari, gesturi, etc…)

 2. Andreea says:

  Am văzut şi eu pozele,sunt incredibile şi ciudate.Era şi normal ca să existe un “grup” de oameni cu un anume stil şi până la urmă nu suntem în totalitate unici.Adică nu ai de unde să şti că eşti unic pentru că tu ţi-ai pus chiloţii peste pantaloni într-o zi doar că să fi diferit,poate există altcineva în celălant colţ al lumii care vrea acelaşi lucru.

  Îmi place cum arată Blogul,am întârziat cu comentariile,nu am timp să respir în timpul săptămânii.

  • Adi says:

   Ma faza este ca o persoana e unica in sinea ei, adica are anumite calitatati care o fac unica. Insa cand omul iese in lume, automat se adapteaza unei culturi sociale. Se aseamana cu altii care sunt imbracati la fel, pieptanati la fel etc.. cam asta-i toata faza 😀 si e amuzant si ciudat :))

 3. bibabum says:

  eu nu vreau sa fiu in pas cu moda… nu-mi plac hainele astea cica la moda ..

 4. Flori says:

  Woai,cat de tare poate sa fie articolul ! :))
  Este imposibil sa ne deosebim prin intermediul hainelor,deoarece tot se va gasi un ‘ciudat’ asemenea noua,undeva,care sa aiba aproape aceleasi gusturi.
  Ce ne diferentiaza nu cred ca tine de exterior. :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.