Money, money, money… ciu-ciu money

Hai să lăsăm gripa porcină la o parte, m-aţi convins care e părerea voastră generală. E clar că vom muri cu toţii, dar până atunci să ne delectăm cu ceva distractiv nu ? :d

PASUL 1 : Primim un plic cu bani

PASUL 2 : Vrem să ne luăm banii…

PASUL 3 : Vedem ce primim

Ca de obicei aceste plicuri sunt pline de amuzament, curios e faptul că mai sunt unii oameni care chiar cred bani acolo. Mă întreb ce câştig are banca din vedere cu acest plic, pe care scrie mare BANI şi vezi de fapt o pulă la final ? …

Acest material a fost lucrat împreună cu bunul meu prieten Andrei pe care voi nu-l cunoaşteţi şi care probabil uneori o să mai intervină la astfel de lucruri, care mie mi se par total aiurea. Succes în continuare celor ce vor să dea de aur în urmatoarele 5 minute, să-l bată pe Băsescu sau să facă un atentat cu bombă la Parlament. Vă ţin pumnii ! :*

0 responses to “Money, money, money… ciu-ciu money”

 1. As intreba ceva , daca ar fii sa facem un plic pe care sa scriem : “PULA”, ar deschide cineva?daca da , de ce? ce credeti ca veti gasi , puneti-va in situatia urmatoare:
  “Suntei rupti de la scoala , e ora 20:00, gasiti un plic in casuta postala pe care scrie “Pula” , ce ai face , l-ai deschide?l-ai arunca?l-ai arata la scoala?sau l-ai ignora?”
  Ce ati face?
  .-= Andrei wzk a scris pe blog : iPhone 4G =-.

 2. e…de parca dau aia bani pe gratis:))
  @ Andrei: interesanta intrebare:)) cred ca l-as deschide sa ma conving ca-i o porcarie si apoi l-as arunca:D

 3. Eu nu mai cred in chestii de-astea.Banii nu pica din ceruri si nu te trezesti miliardar peste noapte.Decat daca castigi la loto.Astea-s bune de amagit:)

 4. @ Andrei wzk : Eu nu cred ca ar deschide cineva, adica hai frate sa fim seriosi.. scrii “PULA” pe plic ca sa dovedesti ce ? 😀 parerea mea este ca putini ar deschide si daca ar deschide..ar face-o pentru a vedea ce e inauntrul plicului… :))

 5. cacaturile astea de plicuri imi starnesc mereu amuzamentul..mai ales knd vezi vreun pensionar din ala hapsan care se prinde in plasa si ia toate plicurile din casuta postala:)):))

Leave a Reply

Your email address will not be published.