Mult timp pentru alte lucruri, puţin pentru tine

By | Spuneri

Nu te-ai gândit niciodată la tine ? ai avut mereu timp pentru teme, drumuri, vacanţe, diferite lucruri, blog, poate chiar şi dragoste, dar la tine nu ? atunci e naşpa. De la ultimul articol mă tot bat diferite gânduri legate de mine. Ce ştiu la momentul actual, ce ar mai trebui să ştiu, la ce să fac primul pas pentru un început bun.

Am atâtea planuri şi proiecte şi vise, aproape toate începute, dar niciunul bine pus la punct. Niciunul în care să am un procent mai mare de 50% să zic, lucrat. Nu am stat niciodată cu gândul serios la mine. La ce ar trebui să fac concret. Înafară de facultate şi alte lucruri. Adică am ştiut la ce facultate să merg şi ce-mi place foarte mult, dar nu am şi lucrat aceste lucruri în aşa fel încât să mă facă 100% sigur că le stăpânesc. Fapt ce m-a pus serios pe gânduri în ultima perioadă.

Ceea ce vreau să spun prin lucrurile de mai sus este că voi trece o perioadă în stand by. Vreau să-mi pun gândurile şi ideile în ordine să ştiu ce urmează şi clar cu ce vreau să încep şi să continui. Credeţi-mă că am încercat foarte multe lucruri anul ăsta, începând de la radio şi terminând cu o slabă încercare în design vestimentar, însă nu ceea ce credeţi voi, simple imprimeuri de tricouri.

Având în vedere că din septembrie vreau să fac ceva serios pe lângă şcoală şi dans, vreau ca în vacanţa asta să îmi aleg ce vreau şi să încep să lucrez la acel ceva. Astfel, ne mai auzim pe aici din când în când, nu plec nicăieri de tot, staţi liniştiţi, poate chiar vin cu ceva nou.

Dacă nu aţi apucat încă să vă gândiţi şi la voi, zic că ar fi cazul să începeţi. Atunci veţi realiza unde vă situaţi, unde ar trebui, unde vreţi voi. Multă baftă şi distracţie maximă !

0 Responses to " Mult timp pentru alte lucruri, puţin pentru tine "

  1. TED says:

    in general ne neglijam pe noi, cand avem programul incarcat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.