Muzică pe Android

 Vin cu un articol Android-related. Vă spuneam acum ceva timp că am trecut pe Android cu noul telefon de la Samsung, sau mă rog, era nou pe atunci. Fiindcă sunt un mare fan Android şi un mare ascultător al muzicii, vin cu două aplicaţii care vă vor plăcea la sigur.

Unul dintre ele îl folosim şi pe sistemele noastre de operare, ne ajută să ascultăm muzică în general. Proabil aţi ghicit deja, este vorba despre Winamp. Winamp pentru Android nu credeam că există până mai zilele trecute. Spre ruşinea mea l-am găsit căutând pe Android Market (care btw, e fresh şi nou) şi m-am îndrăgostit din prima de el. Are designul asemănător cu skinul Bento de la Winamp-ul pentru OS.

Foloseşte librăria telefonului de muzică, n-are treabă cu internetul şi alte porcării. E pur şi simplu un player normal de muzică, care oferă şi artwork-urile la melodia pe care o ascultaţi. Acum, ce faci dacă vrei să vadă şi internetul ce asculţi pe telefon ? – exact ! folosim Last.Fm.

Last.Fm este după cum bine ştiţi, site-ul de muzică unde lumea vede ce gusturi muzicale ai, îţi recomandă alte trupe după gustul tău şi bineînţeles socializezi la greu cu alţi nebuni după aceeaşi muzică ca a ta. Am găsit Last.Fm pentru Android. Are setări atât pentru Wi-Fi cât şi pentru 3G, iar în momentul în care asculţi cu Winamp, pe Last.Fm se actualizează ce melodie asculţi.

Ambele fac o combinaţie mortală pentru telefonul tău. Am specificat Winamp deoarece pe Samsung nu se poate face scrobble direct din playerul incorporat al telefonului. Ai nevoie de un player de genul Winamp sau altceva (altceva nu am căutat). Sunt gratis de pe Android Market, aşa că, descărcaţi şi folosiţi cu plăcere !

PS : cer scuze că nu am făcut rost de poze.

0 responses to “Muzică pe Android”

  1. Aspir si eu la ceva cu adroid, deocamdata sunt in cautare. Cand am sa gasesc ceea ce caut probabil ca o sa ma folosesc de multele aplicatii pentru aceste modele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.