Mwahahahaa !!

By | Spuneri

Ce se vedee ?? spuneţi voi ce se vedee ? – hai gata cu intro-urile ăstea de desene animate gen : “ce se vede acolo sus pe cer ? e un avion ? e o cioara ? – nuuu e superprost !”

S-a schimbat complet nenorocirea mea de blog, din nou pentru a 100-a oara pentru acest început de an. Contează pentru mine să stiu dacă vă place această themă ? – vreau să mulţumesc express omului “în verde”, adică Alex.

EU ?

Eu am fost la Bucureşti weekendu ăsta unde am participat la Dance Masters 2010. A fost foarte fain concursul, au fost perechi din top 50 la concursul ăsta, chiar am avut ce vedea. Organizarea a fost bunicică, mai puţin la timing, unde au avut întarzieri destul de mari, mai ales sâmbătă. Desigul concursului a fost supperb pot spune, decoraţiile, luminile şi chiar televizarea să zic aşa, fiindcă live nu a fost pe niciun post, dar era un ecran imens pe scenă unde puteai vedea foarte clar ce se petrece pe ring, asta în caz că erai cu acoperişul sălii deasupra capului. A fost foarte tare, o să vă explic eu mai târziu şi cu poze şi altceva, dar netu m-a rupt rău dimineaţa asta, iar acum trebuie să plec spre şcoală…

0 Responses to " Mwahahahaa !! "

 1. Mihaitzaaa says:

  Tema e super faina…desi nici cea dinainte nu era rea deloc

 2. Myriam says:

  Imi place.Nu ma asteptam la negru,cum ai avut teme cu scris pe fundal alb,dar imi place ce vad;;)

 3. furios4you says:

  super blogul, te`am adaugat la bloguri preferate, astept aceelasi gest si din partea ta

 4. Adi says:

  @furios4you : nu stiu daca ne cunoastem asa bine, daca e super blogul, poti sa te uiti putin prin el, vezi poate gasesti ceva de genul gesturilor astora, eu nu prea le fac 🙂 nu offence !

 5. Haylie says:

  sa stii ca-i faina tema;)

 6. Alex N. says:

  S-o folosesti cu placere 😀

 7. zozo says:

  Welcome back.
  Nice tema.

 8. Oana says:

  foarte draguta thema:) …aproape cea mai buna 🙂 ….Felicitari pentru ce ai facut la concurs;) (am vazut rezultatele)!!!!

 9. Adi says:

  @ Oana : trebuia sa fiu cu mult mai departe, rezultatele alea sunt false.. dar mai trebuie sa-si mai avantajeze si perechile lor, nu ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.