N-ai vrea să mergi la Citizens și să câștigi și-o carte?

E un titlu lung, știu, dar necesar pentru ceea ce vreau să-ți prezint, dragă cititor frumos. Treaba stă în felul următor: VERSus (emisiunea mea și a Andrei) pune la bătaie o invitație dublă la concertul Citizens! din Colectiv de vinerea asta și mai oferă un concurs cu cărți.

concurs-carti

Vinerea trecută am avut în studio pe Andru-David Simionoiu și pe Sorin Pantelimon care și-au prezentat cele mai recente cărți lansate. Un poem de poezii, a III-a carte pentru Andru (Nu, Mersi) și un volum de proză al lui Sorin, debutant (Singur printre Părinți). Le oferim și pe acestea, pe care dintre cele două le dorești, cu semnătură, printr-un concurs super ușor: un răspuns la întrebarea ce teme credeți că va aborda literatura viitorului?

Uite pot să-ți dau un exemplu: ganja. Da, iarba. Iarba, prezic eu, va fi o temă des întâlnită a literaturii viitorului. Dacă ai fost la Bookfest, ai putut observa, mai ales printre cărțile de la editurile mici, o abundență în scrierile cu și despre influențe externe. Narcotice, alcool, povestiri sub „creiere prăjite”. Ei bine, în viitor se va dezvolta și mai tare aria asta, care acum e denumită literatura „mindfuck”.

Eu nu particip la concurs, dar o poți face tu. Aici pentru concertul Citizens! și aici, pentru cărțile acestea pe care le recomand cu căldură!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.