Ningee măă şi altceva

Pentru simplul fapt că toată blogosfera a scris despre acest incredibil eveniment ce nu prea s-a mai petrecut prin România de anul trecut, scriu şi eu. A nins astăzi şi la Piteşti ceva mai serios de când am intrat în luna decembrie. Vă spun ca un raport al stării meteorologice, fiindcă mai ştiam eu pe cineva care zicea în trecut “nu eşti blogger dacă scrii despre starea vremii, despre ce ai făcut la şcoală, despre ce ai mâncat azi..fiindcă nu interesează pe nimeni” , uite că vreau eu să mai trec o dată de bariera asta. Atâta timp cât nu mă consider pro blogger, nu sunt VisUrât 2, deci să fiţi sănătoşi !

Oricum din ninsoarea frumoasă care a fost de dimineaţă, totul s-a transformat într-o udeală, lasând numai mocirlă pe jos. Păcat, dacă ningea ca lumea, probabil acum eram afară.. de ce ? … nu ştiu. Probabil pentru că îmi place.

Mâine mă duc la incredibila “Cupa Argesiss” organizată de clubul rival de la mine din oraş. Mă duc aşa plin de potenţial, fiindcă nimic nu-i mai frumos decât să furi o cupă de la clubul rival. Ne auzim săptămâna viitoare, weekend plăcut !

0 responses to “Ningee măă şi altceva”

  1. zapadaaaa:X..aa….si mie mi se pare ca in caliate de blogger poti sa scrii despre ce ”vrea muschii tai”…..doar de aia iti apartine blogul;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.