Noul AdiSpune.Com

By | Spuneri

Aveam în cap acest design de mai mult timp. L-am ţinut la naftalină şi am aşteptat momentul în care să-l scot aici pe blog sau să-l folosesc la alt proiect. Cum alt proiect n-a venit încă şi nici nu va veni prea curând, am decis să-l folosesc la blogul personal. Ideea este următoarea : am ales acest design pentru că mă reprezintă într-un fel. Îmi place să fiu ordonat, la linie, să fac mai multe lucruri (de aici şi articolele de pe homepage la alegere).

Nu-i foarte complicat de umblat pe blog, e chiar foarte uşor. Sus aveţi meniul cu paginile şi chiar categoriile care doar ducând cursorul pe acel “Categorii” va veni un dropdown cu toate categoriile în care am scris. De acolo vă puteţi alege pe care vi se pare mai interesantă să-i citiţi articolele.

Nu am modificat absolut nimic, nici nu am tradus încă thema în limba română şi nici nu-mi propun s-o fac prea curând. Dacă intraţi pe o pagină sau pe un articol (adică ce citeşti tu acum), vei observa în partea dreaptă sidebarul aşa cum era înainte. Mare lucru nu prea am ce să spun. Sper doar să vă placă şi pe viitor sper să fac şi un spaţiu pentru emisiunea ce apare din joi în paşti.

0 Responses to " Noul AdiSpune.Com "

 1. Yamasha says:

  arata bine!bravo

 2. geniiiiiaaaaalllllll imi place , imaginatie full , cum pot sa am si eu unul ? :p dupa masca mea:p bv

  • Adi says:

   Aaa te referi la logo ? il am de foarte mult timp. Este “brandul” blogului ca sa zic asa. Prin el m-am facut remarcat in blogosfera si continua sa ma reprezinte. Seamana intr-un fel si cu mine. 🙂

 3. skykery says:

  Fara suparare , dar imi placea mai mult cum era inainte 🙂

  • Adi says:

   Fiecare are dreptul la opinie. Te inteleg, exista ceva anume ce nu-ti place si poate fi modificat ?

 4. annitu says:

  Felicitări pentru schimbări >:D< Tema nouă e super drăguţă 😡

Leave a Reply

Your email address will not be published.