Nu am titlu #1

Ce înseamnă că nu am titlu ? – înseamnă că nu am titlu, asta înseamnă mă. Staţi liniştiţi că o să mai vedeţi astfel de articole pe la mine pe blog, doar ca să vă ţin actualizaţi cu ceea ce se mai întâmplă prin jurul meu, asta în caz că interesează pe cineva. Aşa că pot începe prin faptul că maine voi încerca să termin cât de cât glorios săptămâna cea mai grea din semestrul I de liceu din a mea viaţă. Lucrări la mate, logică precum ascultare la istorie unde am dat doar de 3 ori tot semestrul ăsta îmi mănancă unghiile timpul ăsta. Se face că maine, daca reuşesc să scot un peste 8 la istorie (fiindcă aia dă note mici dacă înveţi bine şi nu îi baţi câmpii) şi în 12 minute să scriu tot ce am învăţat în urmă cu 30 de minute la logică. La mate nu-mi propun nimic atractiv, nota 4 e deja de pe acu a mea, de ce ? uite fiindcă eu nu ştiu să fac progresii, eu nu am născut să fac progresii, aşa că poate face cine ştie progresii – eu nu.

Altceva ce mă disperă pe mine perioada asta sunt cizmele alea stil nu ştiu cum să le zic, au ceva bureţi pe jos sau nu ştiu ce au, dar sunt enervante fiindcă au apărut ca ciupercile şi sunt purtate non-stop. În fine, merg mai departe, am fost întrebat acu câteva zile de cineva pe mess, dacă trupa You Me At Six este trupa mea favorită, iar cel care mi-a pus întrebarea a zis că dacă zic da, înseamnă că sunt emo, e vreo problemă cu treaba asta ? par eu emo ? mă port eu ca un emo ? jet te rog !

Cât despre întrebare, da, este una dintre favoritele mele, îi ascult cu plăcere fiindcă oferă o muzică plăcută urechii mele, e o trupă tînără şi merită toată atenţia din partea celor ca mine. Altă întrebare a mai fost, dacă eu am făcut tema asta, ei bine nu eu am făcut-o, dar eu am editat-o. Adică am modificat doar imaginile temei, în rest de tradus nu am tradus-o fiindcă nu am vrut. Mai e ceva ? – nu cred.

Credit foto

Dacă mai vrea cineva să-mi pună întrebări despre orice, îl aştept la darkjokker @ gmail.com

0 responses to “Nu am titlu #1”

 1. Bai, un mic sfat, de fapt două.
  1. Nu mai scrie de profi de blog, ca poate ajunge unu sa iti citeasca blogul si o pui urat de tot. Daca prinde boala pe tine, mai ai 3 ani jumate de liceu si nu stiu de cat mult ai vrea sa schimbi clasa din cauza unui prof.
  2. Invata ba la mate, ce faci tu acuma e o flegma… Invata-le de pe acuma ca o sa ajungi ca mine in clasa a 11-a cand BAC-ul e dupa colt sa te bucuri ca un descreierat cand iei un 6 in teza si nu prea e bine… Stiu ca mintea ta nu prea sta la BAC dar poate la facultatea unde vrei tu sa mergi se va tine cont de media la mate din liceu.

  In rest, numai de bine si bafta saptamana asta la scoala 🙂
  .-= Mihaita a scris pe blog : Video =-.

 2. nu iar scoala:(( si pe la mine e dezastru….. toti se pun pe noi ca e sfarsit de semestru. luni dau test la fizica….care,,,da…..e foarte greu!!
  .-= Haylie a scris pe blog : Mori! =-.

 3. mah eu, dupa repetate note oarecum mici la mate, nu te sfatuiesc foarte tare sa te omori asa de rau cu matematica asta …pt ca in fond toata lumea stie ca nu iti trebuie si chiar si profesorii stiu ca nu-i de noi :)) –cel putin la mine la liceu asa e 😀

  Si inca ceva ….distreaza-te bai cat poti …ca si asa Bacul e o prostie …toti care au fost a 12a o sa iti zica asta 😉
  .-= Oana a scris pe blog : Chip-chip =-.

 4. ei ma scuzi….dar cu toate astea…nu iti trebuie progresiile :)) sau cum o sa si intr-a 12 a integrale 😀 ….
  .-= Oana a scris pe blog : Chip-chip =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.