Nu am titlu #2

By | Spuneri

Al doilea articol de genul ăsta, parcă deja încep să se adune uşor – uşor. Afară zăpada e până la chiloţi, tocmai când mă gândeam şi eu că o să mă duc pentru prima dată în tricou la şcoală pe 2010. Cică nu prea se schimbă multe până săptămâna viitoare, aşa zic ăştia pe la meteo. Băăă eu trebuie să plec la Bacău pe 31 ianuarie, ce fac dacă nu-şi revine vremea ? – stau acasă.

Vorbeam articolul trecut de partea cealaltă, ei bine acea parte cealaltă în curând va fi de fapt un subdomeniu pe adispune.com , fiindcă la un moment dat mă întrebase Pricop de ce nu îmi pun pe subdomeniu. M-am consultat puţin şi cu S3ptember şi îi mulţumesc de timpul acordat să-mi explice 2-3 lucruri acolo. Am mai primit alte întrebări de gen : “frate, ai deja un blog .. ce mai faci şi cu celălalt ?” vă pot spune că pe celălalt îl voi folosi pentru fast blogging, adică în caz că voi fi departe de casă (gen, când voi pleca la Bacău) şi o sa vreau să zic 2-3 cuvinte gen sunt bine, voi folosi blogul celălalt. În rest, o să pun muzică, imagini, videoclipuri, nişte chestii amuzante, probabil şi ceva mai personal pe acolo, dar rămâne de văzut, trebuie să mai treceţi şi pe acolo. Nu exclud faptul că voi mai vorbi şi în engleză pe acolo (deci totul se întâmplă “pe acolo”, de câte ori am folosit ăstea două cuvinte ?).

Vreau să mulţumesc încă o dată tuturor celor care m-au apelat, mi-au trimis mesaje, mi-au zis pe mess, pe Twitter, mi-au lăsat comentarii aici pe blog, să fiţi şi voi sănătoşi si la mulţi ani, bani, dragoste de toate ! să ne auzim la anul tot aici pe adispune.com, tot sănătoşi şi plini de viaţă (eu la momentul actual am o stare de depresie foarte originală, nu am chef de nimeni şi de nimic).

Ne mai auzim…

0 Responses to " Nu am titlu #2 "

  1. eu as vrea sa ninga la mine =)) e frig ca dracu si vreme mohorata si ploua 😐 :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.