Nu, că nu-i convine iubitei

By | Spuneri

În general oamenii din ziua de astăzi nu prea mai au încredere în nimeni, iar dacă au, au o încredere limitată. Ei bine uite că şi această teorie pe care totuşi am scris-o direct ca o afirmaţie, mi-a fost zdrobită. Nu pot să înţeleg cum te poţi lua după vorbele altora şi face precum îţi dictează alţii – nu înţeleg.

Să zicem că pui la cale un proiect împreună cu câţiva colegi / prieteni / amici, eu ştiu. Acest proiect necesită timp de lucru destul de mult şi implicare ca lumea doarece la capătul tunelului se vede un profit destul de mare. Începi să lucrezi, deja guşti din succes, iar la un moment dat, un coleg din echipa ta, unul destul de preţios se trezeşte deodată venind spre tine şi-ţi spune următoarele vorbe : “auzi, scuze, dar pe mine trebuie să mă scoţi din proiect, nu mai pot să mai lucrez cu voi, nu am timpul necesar, iubita zice c-o ignor deja din cauza lui..”. Tu, normal că nu eşti neapărat şeful proiectului, eşti un creator la fel ca cel ce ţi-a spus vorbele de mai sus şi ca încă unu să zicem (ceva mai restrâns, o echipă de 3, hai 4 persoane). Ce faci ? râzi sau îl iei la bătaie pe respectivul ?

Încă nu concep deciziile acestea luate din cauza glumelor făcute de alţii, vorbelor aiurea ce merg pe la spate şi aşa mai departe. Până la urma asta, în general vorbind e presiunea care vine pe umerii oricărui om care se decide să pornească la drum cu ceva, mai ales dacă necesită acel ceva şi atenţia unui public. De asemenea, partea profesională a unui om nu se încurcă cu cea sentimentală. Multă lume încă nu a înţeles şi nu ştiu când va înţelege faptul că PROFESIONAL este TOTAL DIFERIT de SENTIMENTAL / PERSONAL. Când vii la lucru, nu vii cu grija de acasă, nu interesează pe nimeni asta, vii să-ţi faci treaba, iar dacă serviciul ti-este atât de mult pe plac, poate chiar să te scape de problemele de acasă. Indiferent de vârstă, că e şcoală sau serviciu, trebuie să învăţăm cine suntem noi diferenţiat de ce zic alţii. Poate iubita / iubitul să zică orice, dacă ţie-ţi place şi vrei să continui, aşa faci, nu cum zice el / ea.

Până la urmă aici intră şi o doză de orgoliu şi interes personal. Persoana de lângă tine o dată şi o dată tot va accepta ceea ce faci (asta dacă chiar simte ceva pentru tine), deci nu te lua după ce spune şi nu renunţa dacă vezi succes, simţi succes şi plăcerea ta pentru munca respectivă e divină. Ai fost vreodată pus/ă în situaţia asta de a renunţa la ceva ce ţi-a plăcut din cauză că iubitul / iubita a zis, nu ?

0 Responses to " Nu, că nu-i convine iubitei "

 1. Am inteles si eu ce inseamna traditionalele “casniceie” , “nunta” , este o afacere intre famili , o traditie pe care nu o pot intelege, cunosc prieteni din franta care spun ca la nunta lor maxim 30 persoane au fost invitate , fara traditionalul cadou etc
  Din cauza mediei si internetului si mesajele negative primite de la alte circumstante , omul devine egoist punand in practica cele vazut/auzite, stiu ca nu mam exprimat corect , deoarece sunt la job dar am tinut sa raspund la acest articol.

  • Adi says:

   Apreciez ca si de la job raspunzi pe blogul meu. Eu nu ma refer in mod special la casnicie si traditiile de nunta, eu vorbesc in general de oamenii care nu sunt in stare sa aibe deciziile la ei. Sunt nevoiti mereu sa se ia dupa vorbele altora, iar mai apoi cei care incurca viata personala cu cea profesionala.

 2. Bucur says:

  da nu te bagi intr-un proiect daca sti ca nu poti merge pana la capat.Sau macar analizezi bine treaba cu cine mergi la drum ca nu cumva pe traseu sa auzi asa ceva.

 3. Myriam says:

  Numa in ciuda m-as baga intr-un proiect.Care-i problema daca nu-i convine? Nu cred ca o sa-l insel pe iubitul meu cu un proiect care nici macar nu-i fizic…si nu inseamna ca dupa ce termin munca nu imi indrept toata atentia si spre el. Oamenii aia care nu-si lasa partenerii sa-si urmeze visele sunt niste egoisti si niste posesivi si jumatate care trebuie sa invete ca nu sunt ei buricul pamantului si ca daca lasi partenerul sa faca ce vrea din cand in cand ,e o dovada de respect fata de individualitatea lui.

 4. Clax says:

  Oamenii fara o personalitate bine definita apreciaza peste masura recomandarile persoanelor care au o influenta puternica asupra acestora.

 5. mvphotomag says:

  Daca ai o iubita de mai mult timp cu siguranta ea te va intelege.Daca ai una de foarte putin timp, are envoie de afectiune , de atentie , etc.Cu timpul se va plictisi :))

 6. Alex N. says:

  Sa-nteleg ca nu merge prea bine cu echipa noului proiect. Gresesc?

  • Adi says:

   Nu, totul merge conform planului. Acest articol a fost facut deoarece am trait o astfel de faza si un proiect a iesit din planuri din cauza ei.

 7. Adri says:

  N-am fost pusa in situatia asta, din fericire, dar mi se pare o situatie penibila. Am scris si eu ceva despre iubiti si iubite….

Leave a Reply

Your email address will not be published.