Nu frate, că aşa zice şi-n cântecul ăla

By | Spuneri

Nu-i aşa că vă amuză când un prieten de-al vostru face o faptă “bună” şi ţi-o bagă paia cu “aşa zicea şi-n cântecul X” apoi (insert lyrics) şi aşa frumos cântă ?

Îţi vine să te urci pe pereţi. Pe mine personal mă enervează, adică, de ce frate să chiuleşti pentru că aşa zice un dobitoc într-un cântec ? – bineînţeles că dacă mă strădui puţin şi intru prin lumea asta să văd cam pe unde se învârte treaba, observ negreşit că tot rap-ul şi hip-hopul sunt genurile care fac legea aici. Bineînţeles că nu-i blamez pe ei, ei îşi fac treaba şi cântă pentru mulţime, dar cei care interpretează greşit aceste versuri, sincer cred că sunt chiar idioţi. Ei nu s-au gândit nici măcar dacă artistul în cauză, ce cântă aceste versuri, chiar a făcut treaba respectivă sau o cântă doar la mişto să prindă rimă şi agăţare (să-i zic aşa). Nu cunosc prea multe din rap-ul românesc şi hip-hopul românesc din ziua de azi, obişnuiam să ascult în trecut (prin generală). În schimb eu ştiu că artiştii din afară rup cărţile între concerte sau acasă, nu o ard pe jointuri sau mai ştiu eu (bine, nu chiar toţi, dacă te uiţi în america..cam pe jointuri se merge).

Aşa că, hai să chiulim toţi, să fumăm toţi, că bem până murim toţi, să facem toţi cum spun cântecele (unele). Vă daţi seama cum am ajunge ? – cei mai tari din cimitir.

0 Responses to " Nu frate, că aşa zice şi-n cântecul ăla "

 1. Bucur says:

  de multe ori nu e nici un fel de legatura intre versuri si ceea ce gandim sau facem noi

 2. TED says:

  zice eminem o chestie misto in Stan, legat de comportamentul fanilor:

  “But what’s this shit you said about you like to cut your wrists too?
  I say that shit just clowning dog,
  c’mon – how fucked up is you?”

 3. Val33ntyn says:

  Daca as face tot ce zice Cheloo si Ombladon ca ii mai ascult din cand in cand, nu stiu unde as ajunge :))

 4. T33DDDy says:

  Muzica nu trebuie sa instige la violenta. Muzica e violenta pentru ca publicul sa-si creeze o imagine de bad guy despre cel ce o canta.

  De exemplu, cheloo la televizor cand e intrebat ce face spune “imi bag p&la , bine!” , pentru ca de pe urma imaginii aleia face bani.

  De fapt omul cheloo este foarte linistit si pasnic, cand nu e filmat. (stiu din surse sigure!)

 5. Iza says:

  Haha, penal :)). Adica n-am tovarasi care fac asta si sper sa nu am. La modu sa isi traiasca viata prin viata celor ce canta, in loc sa isi duca singuri momentele, ca sa zic asa. naaah, urat:)). Muzica e ca sa te faca sa te gandesti la anumite lucruri si sa actionezi cum crezi tu ca e mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.