Nu ne învăţăm lecţia niciodată

By | Gânduri

De ce mereu trebuie ca cineva să aibe de suferit pentru a face publice problemele naţionale ? de ce abia acum e publică toată povestea asta cu gazele ? şi fiindcă sunt pe trendul cu întrebări, cate locuinţe au problema asta?

Dinainte să ningă mi-am dat seama că iar vor muri oameni. De ce? pentru că an de an mor. Mor şi nu ne interesează. Nu ne luăm ţurţurii de la streşinile caselor, nu curăţăm nimic, aruncăm zăpada în ograda vecinului şi gata. Pe bune, în loc de “Atenţie ! Cad ţurţuri.” ar trebui spus : “Atenţie! Azi poţi muri că mi-e lene mie să-mi dau ţurţurii jos de pe casă”. Ce naiba, e mai usor de scrijelit o foaie cu pixul sau tras la imprimantă decât să iei o prăjină şi să-i dai jos. Îmi pare rău acum că nu am făcut o fotografie, dar zilele ăstea o fac şi vă arăt. Nesimţirea lumii se pare că duce până la moarte. Efectiv e mai uşor să iei viaţa unui om, incredibil…
P.S.: Nu-i problemă, fetele încă fac poze cu faţă de raţă şi băieţii comentează făcând laba la ele. Aplauze, vă rog… ăsta ne e viitorul.

0 Responses to " Nu ne învăţăm lecţia niciodată "

  1. Adri says:

    Cad turturi pe oameni, cade zapada pe masini, cad bucati din cladiri cu toate astea…vai si amar.

  2. Alex N. says:

    Sunt greu de curatat cladirile de turturi..ce naiba!

Leave a Reply

Your email address will not be published.