Nu scrii ceva interesant => nu eşti citit şi comentat

By | Spuneri

Nu credeam că trebuie neapărat regula îndeplinită cu scrisul interesant. Bine că oamenii tot văd, că vor că nu vor, fiindcă tot pagina asta o accesează din greşeală sau nu. Însă am văzut tot felul de bloguri, iar cele gen Thumblog de acum, au ajuns foarte populare. Cu o simplă imagine sau videoclip, îţi faci uşor primăvară pe blog (dacă acea imagine sau videoclip e chiar şi cu tine, mai rău faci ravagii). E mult mai la modă, articolele scurte şi de efect decât discursurile de ore. Faptul că aici încă nu s-a prins lucrul ăsta, e cumva grav, de fapt noi suntem oricum cu multe lucruri în urmă. Abia de anu trecut au început să apară tot mai multe bloguri pe Tumblr româneşti, dar nu şi foarte actualizate oricum. Crecă vor mai dura câţiva ani buni până când ne vom învăţa cu asta. Lumea se obişnuieşte cu un blog aşa cum l-a citit prima dată, cu un articol kilometric, dar apoi dacă vine cu o imagine la 2 articole, deja devine speachless.

Nu înţeleg, chiar aşa trebuie fiecare blog axat pe o singură rută ?

0 Responses to " Nu scrii ceva interesant => nu eşti citit şi comentat "

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Anghel Adrian, Anghel Adrian. Anghel Adrian said: Nu scrii ceva interesant => nu eşti citit şi comentat: Nu credeam că trebuie neapărat regula… http://goo.gl/fb/70DGM […]

 2. Manciu says:

  Asta e. Desi as fi tentat sa-ti spun:”Scrie bai cum iti place, dai incolo de cititori” trebuie sa-ti aduci aminte ca defapt pentru ei scrii, asa ca nu cititorul trebuie sa se obisnuiasca cu blogul ci invers.

 3. zozo says:

  La inceputul inceputurilor scriam articole foarte scurte si la obiect. Acum cat de cat am observat ca scriu ceva mai mult, dar nu romane.
  Cine vrea sa citeasca mai mult sa citeasca , carti, la mine pe blog nu se gaseste asa ceva:).
  Nici nu-mi place sa intru pe un blog si sa gasesc o postare uriasa.

 4. Andreea says:

  Tocmai acum se descoperă şi Tumblru, cum era la început, piţipoancele aveau Hi5 apoi au descoperit Facebook’ul, sper măcar ca Tumblr’ul să nu fie populat de aşa ceva.
  Cât despre posturi, ale mele sunt în funcţie de ce vreau să spun.

 5. HellBoy says:

  Daca e ceva urias, se poate sa fie plictisitor pentru cititor. Oricat de mult ti-ar place de acel blogger. Intotdeauna e mai bine sa scrii scurt si la obiect..

 6. bibabum says:

  eu scriu articole de maxim 20 de linii si in plus nu pun imagini sau videoclipuri la intamplare sa umplu blogu

Leave a Reply

Your email address will not be published.