Nu uita să te asiguri!

By | Spuneri

Anul acesta am împlinit vârsta de 18 ani şi ca orice adolescent, băiat, nebun după maşini am fost şi eu nerăbdător să-mi pun mâinile pe permisul de conducere. Bineînţeles că pregătirea actelor, partea cu învăţatul, examenul propriu-zis nu este deloc uşor, dar cu multă răbdare şi concentrare – toate lucrurile se rezolvă.

Ei bine, ce am observat eu? Păi am observat că mulţi tineri se urcă la volan fără nicio asigurare auto. Se urcă în ea, iar la prima intersecţie se ciocneşte cu un şofer mai experimentat, din vina lui bineînţeles şi aşa îşi pune părinţii la plată. Probabil nu conştientizaţi cât poate să cântărească o asigurare RCA, mai ales acum cu noile implementări de asigurări RCA 2012.

Bineînţeles că toată lumea caută cel mai ieftin RCA, cu livrare cât mai rapidă în ţară oriunde. Eu am reuşit cel puţin să îl conving pe tatăl meu să-şi facă asigurare RCA ieftină şi pot spune că am fost surprins de rapiditatea rezolvării actelor. La modul în care mi-a fost livrat în 48 de ore, iar asta nu mi s-a întâmplat numai mie, este o regulă a lor şi asta se vede mult mai bine şi din părerile clienţilor, ca să nu mai spun că mi-a fost trimisă în 10 minute pe mail copia poliţei de asigurare.

De aceea îi recomand, fiindcă asigurări RCA mai ieftine ca acolo nu ştiu unde mai găsiţi. Site-ul este super user-friendly, calculatorul vă stă la dispoziţie pe prima pagină pentru a vă calcula RCA-ul.

Să vă spun mai multe?

Aceştia au reduceri la RCA pentru pensionari, pentru cei din sistemul bugetar, pentru minori. Însă uite partea cea mai frumoasă a lucrurilor. Aţi auzit de sistemul bonus-malus? Păi să vă explic atunci. Acest sistem bonus-malus este format din 14 clase de bonus (adică de reduceri) şi 8 clase de malus (penalizări). În cazul în care maşina este proaspăt înmatriculată, nu vei beneficia de nicio reducere, DAR la fiecare reînnoire a asigurării RCA, urci pe clasa de bonusuri până la B14 (ultima clasă), unde ai o reducere de 50% la tariful asiguratorului. Găseşti mai multe detalii şi aici, mai pe larg.

Aşadar, voi v-aţi asigurat? Dacă nu, trebuie s-o faceţi cât mai rapid!

Leave a Reply

Your email address will not be published.