O manea pentru fiecare ocazie

M-am lovit de ele atât de des în ultimul timp încât nu am putut să mă abţin. Explicaţi-mi cum este posibil ca la orice ocazie, întâmplare etc să exista o manea pe care cineva de lângă tine automat s-o fredoneze. Adică cum să vă explic, să zicem că iar nu mă duc la ore şi unu lângă tine imediat cu aceleaşi versuri luate dintr-o manea începând să le fredoneze. Este deja penibil şi enervant. Momentan încă nu s-a inventat nimic legat de “să mă cac” sau “mă piş din nou pe proşti”, a pardon, pentru primele s-a inventat Mărgineanu, pentru al doilea… nimic încă, dar cum românii au talent, staţi pe fază, curând apare.

Nu dezbat acest subiect mult, atât am avut de zis. Concluziile le trageţi voi.

0 responses to “O manea pentru fiecare ocazie”

  1. Daca nu aud unu care fredoneaza, asculta o manea la telefon sau ce mai zice el despre manele , nu sunt om, imi vine sa ii impusc pastia care asculta sau sa ii duc pe o insula pustie.

    Ps: Faci link exchange cu Ionut Ungureanu
    link http://ionutungureanu.pe-net.eu , daca da imi lasi mesaj cu nume si link la mine pe blog.

    • Nu ma intelege gresit, am trecut de mult de varsta aia in care nu suportam pe cocalari si plecam de la petrecerile unde se puneau manele. Pana la urma ce vreau eu sa spun este ca manele usor usor incep sa acopere tot mai mult spatiu, ceea ce nu este tocmai bine. De altfel lipsa de creier pe care o au acesti compozitor se regasesc in aceste situatii, unele penibile. Ca sa nu mai zic ca unii le folosesc si ca raspuns in fata profesorilor (am fost martor la asa ceva).

Leave a Reply

Your email address will not be published.