O nelămurire

Eu ca blogger cu experienţă în ceea ce fac de câţiva ani, am început să tot am o nelămurire. Fraţilor, nu înţeleg de unde şi până unde un blogger sub 18 ani nu are aceeaşi doză sau mai bine zis, acelaşi efect precum un blogger de peste 18. Ok, înţeleg faptul că se vorbeşte despre experienţa vieţii şi experienţa în media şi aşa mai departe, dar nu văd de ce un articol foarte bun scris de un adolescent nu poate primi acelaşi feedback puternic ca la un articol scris de un om de peste 18 sau haideţi să-i spunem, adult.

Până la urmă bloggingul este un fenomen ce ţine de toate vârstele (sau hai de la 10 ani în sus). Atâta timp cât ştii să te exprimi şi să-ţi susţii punctul de vedere clar, cu un text ce respectă normele limbii române din toate punctele de vedere, poţi face blogging (în limba română).

Acum întrebarea : de ce credeţi că blogurile scrise de adolescenţi (<18 ani) sunt subestimate ?

0 responses to “O nelămurire”

 1. Ai punctat foarte bine ” Până la urmă bloggingul este un fenomen ce ţine de toate vârstele ” doar ca unii bloggeri uita ca si ei probabil si-au inceput activitatea tot la o varsta frageda.

 2. Este adevarat , dar majoritatea blog-urilor scrise “de peste 18 ani … ” mai mult pune accent pe media , vulgaritate ,scandaluri si virtualitate si acestea se “vinde” cel mai bine (se citeste) . Deci cei ” sub 18 ani” nu le-as recomanda aceste discutii/teme.

  • Prin virtualitate la ce te exprimi mai exact ? oricum lumea e plina de scandaluri, nu conteaza varsta, iar vulgaritatea, sa nu mai zic nimic..

 3. depinde zic eu cat de mult sub 18,dar varsta e irelevanta atat timp cat mai mult tinerii sunt cei care folosesc internetul si viziteaza blogurile.
  P.S.Imi place mult de tot tema,o stiam si e superba.

 4. Pentru că foarte mulţi bloggeri trecuţi peste 18 ani,au impresia sau mai bine zis,nu se străduie să citească articolul de la un adolescent,mai ales dacă e articol personal,el a trecut de perioada aia,nu ar avea ce mai completa.

  Părerea mea.

 5. Eu nu cred ca are vreo importanta ce varsta are cel care scrie. Cum ai spus si tu, daca iti argumentezi bine articolul ar trebui sa primesti tot atatea feedback-uri. Dar poblema principala aici este – traficul! Daca nu ai trafic, poti sa ai cel mai frumos design, cele mai bune articole, pentru ca nimeni nu va stii de ele!

Leave a Reply

Your email address will not be published.