Oau, a trecut primul an de liceu

Ar trebui să beau pentru lucrul ăsta. Glumesc, da’ poate chiar se va întâmpla cine ştie.. mă rog. Vorbind de titlu, un feedback ar fi ciudat să scriu acum legat de primul meu an de liceu fiindcă vreau să rămână pentru mine. Cert e că a fost un an foarte bestial, colegii sunt foarte tari, liceul este foarte tare, profesorii sunt acceptabili, bine poate puţin mai mult de atât. Bulan am avut de-a lungul anului, deci a fost chiar super ok. Puţin m-a enervat la final fiindcă ca în orice loc nou (gen serviciu, gen .. nu ştiu cum să zic) cine te inspectează te ia foarte tare. Adică nu fumaţi.. uniformă.. învăţaţi, teste, căcat tot felul de lucruri dăstea la care cică noi ar trebui să tremurăm. A trecut totul cu bine, ne cunoaştem acum şi chiar dacă câţiva vor părăsi clasa la finalul acestui an (chiar îmi pare rău), tot în fel de “în paranteză să mai zic – datorită noului ordin GENIAL de la ministerul învăţământului, vom ţine legătura strâng şi cu ei.

Acum vă am zis cum incredibil de repede a reuşit să treacă timpul, să vorbesc şi despre cine urmează să treacă prin experienţa mea. Adică bobocii, care vă spun doar atât, din 120 de locuri la profil contabilitate, 80 sunt ocupate de ţărani. Punct. I-am văzut azi când au venit să predea documentele, unii mai ţigănuşi, alţii mai retraşi, unii care se uitau dubios şi în acelaşi timp enervant (gen parcă cereau urgent un pumn pe făţău), unii murdari pe adidaşi (poate şi rupţi puţin). Pe scurt, al meu liceu a ajuns unul de ţărani, exclusiv, iar cei 50 de “piteşteni” care au intrat nici nu se mai simt. Bineînţeles că nu a mai avut nimeni marele curaj să se arunce pe “contabilitate” şi au preferat comerţ + turism şi alimentaţie, care e de vreo X-ori mai uşor ca al meu profil (conta). Crecă şi dasta sunt atâţia ţărani. Mda, poimâine crecă termin cu şcoala, abia aştept. La anul crecă o să am cel mai tare bal de boboci, numai gândiţi-vă cum va fi… du-te tată, ia-ţi o vioară şi cântă în faţă la McDonald’s, liceul tău tocmai a ajuns un nou sat.

0 responses to “Oau, a trecut primul an de liceu”

 1. Vaaai….boboci tarani…not good:))
  Cel putin e bine ca tu ramai cu ograda ta si ei cu ograda lor,desi sigur in septembrie o sa fie de infruntat o invazie :-S . Bobocii la mine la liceu inca nu i-am vazut,dar sunt sigura ca vor invada tot ce prind de indata ce intra in septembrie pe portile scolii. Felicitari,inca trei zile si-ai scapat oficial de eticheta de “boboc”

 2. @ zozo : Petreceti-l la maxim, pana sa vina BAC-u .. ca atunci o sa fie nasol 🙁
  @ Myriam : Sincer, chestia asta cu boboc nu am simtit-o niciodata, adica si acum tin minte cum urlau aia de a XI-a si a X-a “ii uite bobociii.. sariti pe eii” etc.. ma rog, e bine ca am trecut de etapa asta, urmeaza altele mai grele 😀

 3. eu mai am un an, sper sa nu treaca prea repede, am cea mai tare clasa din toata scoala, in fine…. asta e prostia clara a idiotilor de sus ca au scos capacitatea, au venit si la noi cu medii mari care nu stiau sa citeasca sau sa scrie.

 4. sa vezi ce repede o sa ti se para ca au trecut ani din liceu, azi esti clasa a 9-a maine vine bacul peste tine. cel mai bine e sa profiti de tot timpu :)

 5. Stiu ca postul e mai vechi da na :)) ma documentez ptr ca am intrat si eu la Eco Conta;)
  Soo…Eu nus Pitesteanca …doar 15 km mai jos Mioveni:))
  asta inseamna ca sunt taranca si ca va invadez liceul?:)) Nu stiu ce ai cu astia de la tara :)) trebuie sa plece si ei din mizerie …am auzit ca e super liceul deci:)
  Te salut din capatul coridorului:))

Leave a Reply

Your email address will not be published.