Până strâng bani de un design nou…

Mă mulţumesc şi cu ăsta. În ultimul timp, n-am mai avut… timp să mai scriu ceva. Vina este toată a mea şi numai a mea, fiindcă avem o condiţie în care spunem că, pentru ca ce e sub radical să poată fi aflat, trebuie musai să fie mai mare sau egal cu 0, iar prin urmare, aflăm ce-i acolo. Mi se pare tare amuzant că prietenii mei încă mă mai recunosc după “ăla de scrie pe blog..”. Ba mai mare mi-a fost şocul când am aflat că diferite persoane din circumferinţa zonei mele că s-au apucat a scrie pe diferite platforme ale vastei categorii de servicii de blogging gratis.

– Să te uiţi şi tu să-mi spui dacă e ok..

– Mă voi uita… da’ ce-ţi veni să te apuci de scris?

– Am văzut la tine şi la mai mulţi, am zis să încerc, scriu de mult, dar nu public, am zis să văd şi eu cum e..

– Aha..

Mare dezamăgire va avea, oricare Y despre care fac referire în discuţia de mai sus şi a zis că-i imperios necesar* să-şi dea cu mâinile pe taste pentru a satisface nesătula parte însetată de cultură a internetului, când un anumit P îşi va arunca scârba într-un comentariu peste textul lui Y. Nu-i bai, se renunţă repede, aşa-i la români. Iar ca să vă spun franc, uneori, nici eu nu mai ţin minte ultima dată când am pus degetele pe tastatură şi mi-a ieşit ceva de care să fiu mândru şi cu care să am interacţiune. Problemă. Mare.

***

Mai sunt câteva zile, undeva între 10 şi 20, până îmi expiră domeniul. Cheful nu mi-a expirat. Creşte pe zi ce trece şi vă spun sincer că abia aştept să ies din furcile caudine prin care trec acum pentru a ajunge la forma de indiviat de dinainte. Recunosc, ar cam trebui să încep să ies uşor şi la alergat, că burta e tot acolo ca o formă de cămară ce a ţinut de cald alimentelor de iarnă, iar acum a rămas goală, dar tot acolo, să nu plece neam.

Să n-o dau în altele. Nu se opreşte Adrianu din a scrie când vrea domeniul să expire. Lucru clar, bătut în cuie, de unde să nu mai iasă nici când eu oi vrea. Că tot mai vorbeam de formă şi de alergat, la o bere n-am mai ieşit de ceva timp, adică am ieşit, dar fără bere, că-s pe pastile de trecere a buclucurilor de prin mine. Aşadar, de notat expres acest lucru – bere, în oraş şi cu poză pe Instagram ca să vadă lumea.

Zău vă spun, m-am hotărât clar să trec într-o nouă etapă a vieţii mele de blogger. Titlul spune şi el multe, căci concetrează ideea poetică a întregii opere ce tu o citeşi acuşia şi mai pe urmă, are caracter rezumativ şi sugestiv. Design, mentalitate, oamenii depregiur, viziuni mai fără constrângeri cu caracter mai mare de originalitate – toate îndesate colea, căci până la urmă, om serios is şi trebe’ musai să fiţi şi voi.

Mă retrag în bârlog la carte şi ceai. Muncesc pe brânci să mă realizez şi voi ieşi cu totul la lumină când voi îndeplini această misiune a mea cu totul secretă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.