Pare-se că suntem mai productivi pe vreme mohorâtă

ploaie

Conform unor cercetători britanici, iar cu asta am zis tot. Mă rog, nu chiar. Cert este că, ceea ce eu nu suportam să accept vreodată acum, prin niște calcule extrem de minuțios realizate, m-a convins. Mint. Nu articolul m-a convins, tot singur mi-am dat seama după o analiză mai aprofundată. Da, suntem mai productivi pe vreme mohorâtă și mai puțin productivi când afară e frumos.

E logic și simplu, dar eu mereu am fost de părere că, atunci când într-adevăr vrei să fii productiv, ești fără a depinde de vreme. Cum se zice? Meteosensibil? Nu cred, oricum aflu acum că sufăr şi de asta. Culmea, când afară-i frumos, sunt mult mai motivat să produc decât atunci când e mohorât. În altă ordine de idei, vă invit să vedeți niște calcule interesante citind acest articol.

Bineînţeles, problema este prezentată mult mai pe larg acolo şi cuprinde toţi factorii ce ţin de vreme. De aceea e de citit. Pe urmă aş dori să ştiu, voi ce cum sunteţi? Independenţi? Meteosensibil? Nu vă interesează? Eu unul, nu mă pronunț. Dar vă spun că acel articol, pe tema aceasta, nici că se putea scrie mai bine.

sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published.