Partidul Sentimentelor și al Lipsei Rațiunii

By | De Citit

Sătul de ultimele evenimente trăite din viața acestuia, omul pune mâna pe telefon și tastează cu forță numărul partidului.

Bip, bip … bip, bip.

Sentiment Divers1: Bună ziua, mă numesc Sentiment Divers 1, ați contact Partidul Sentimentelor și al Lipsei Rațiunii, cu ce vă putem ajuta?
Omul: Sunteți niște javre măăă! M-ați mințit măăă! Javre ce sunteți! M-ați înșelat!
SD1: Ne pare rău să auzim aceste cuvinte din partea dumneavoastră, cu ce v-am greșit?
Omul: M-ați minți băi ipocritelor! Am avut încredere în voi! V-am votat de când mi-ați afișat oferta! Cum de mi-ați făcut una ca asta băi javreloor! Vă urăsc! Vă urăsc din toată inima! Vă vreau moarte! Mă înțegeți? Moarte!
SD1: Cu toată stima domnule, considerăm nu v-am mințit în niciun fel. Oferta noastră a fost cât se poate de serioasă, iar dvs. ați acceptat-o pe deplin. Atâta timp cât au depins de noi lucrurile, ne-am făcut treaba. Semnalele ce vin din partea opusă nu țin de noi. Am primit, am transmis înapoi. Contractul nu are un termen de valabilitate bine definit.
Omul: Ce termen mă javrelor?! Mi-ați promis fericire! Ați spus că totul va fi bine, că se va rezolva, că nu voi mai trăi o viață de câine! Cum se poate mă javrelor? V-am votat de fiecare dată, am mers cu voi în permanență, iar voi mă mințiți mă javrelor?
SD1: Meționăm încă o dată că nu mințim pe nimeni.
Omul: Cum nu mă, hienelor?! Sunteți niște dobitoace! N-aveți loc de egoism și jocuri de culise! Nu meritați încrederea și atenția mea! Ieșiți din mine! Plecați! Nu vă mai vreau!
SD1: Dorim să vă aducem încă o dată la cunoștință un lucru: comunicarea cu partidele din exterior nu au termen de valabilitate definit. Acestea se pot încheia la fel de brusc cum au început. Prin urmare, nu este vina noastră.
Omul: Dar eu vreau sinceritate javrelor! Sinceritate, fericire, comunicare și stabilitate! Nu minciuni! Nu minciuni de care m-am săturat jigodiilor! De ce m-ați mințit? Spuneți-mi!
SD1: Nu v-am mințit.
Omul: Voi vota de acum înainte cu Partidul Rațiunii! Să fie clar jigodiilor! Voi nu mai aveți ce căuta în mine!
SD1: Cum doriți domnule, dar ținem să vă aducem la cunoștință faptul că ofertele noastre zburdă în jurul dumneavoastră, iar în cazul în care veți mai intra în contact cu una, aveți grijă să nu ajungeți din nou la votul pentru noi. V-am înștiințat de pe acum. Sperăm să nu se mai întâmple. Considerăm că nu noi suntem vinovați de cele întâmplate!

Omul: Nu se va mai întâmpla! Nu se va mai întâmpla să votez cu voi! Să mă uit la ofertele voastre! Javrelor! Jigodiilor! Jivinelor! M-ați mințit! M-ați aruncat în focul geloziei și al minciunii! De ce m-ați mințit? De ce?

 

De ce m-ai mințit?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.