Pe 24 septembrie fac curat

By | Gânduri

Spuneam acum ceva timp că nu am încredere în campania Let’s Do It Romania!, însă uite că la un an de atunci, impresia mea s-a schimbat. Pe 24 septembrie merg să fac curat în ţară şi sper că şi voi. Ţara are nevoie de exemple, are nevoie de oameni care s-o schimbe, iar eu vreau să mă aflu prin aceia. Gunoaie sunt destule, iar să nu uităm : gunoi este cel care aruncă pe jos.

Astfel, pe 24 septembrie sunt cu Let’s Do It Argeş, cu şcoala într-un număr sper eu cât mai mare pentru a curăţa ţara de deşeuri. Mai multe informaţii găsiţi pe website-ul oficial al campaniei. Nu uita, orice hârtie, orice lucru pe care trebuie să-l arunci, aşteaptă până dai de un coş sau caută unul, nu arunca pe jos, indiferent de cât de grăbit/ă eşti.

0 Responses to " Pe 24 septembrie fac curat "

 1. Ramona says:

  interesant ca ti s-a schimbat perspectiva, mai ales ca erai destul de inversunat; spor!

 2. skykery says:

  Daca s-ar implica si scoala mea in asa ceva ce bine ar fi, dar cred ca ma apuc pe cont propriu 🙂

 3. Geoegiana says:

  Super! Te asteptam alaturi de noi!
  Poate faci o echipa cu oameni de pe facebook 😉 sub sloganul “Astazi nu postez pe Facebook! Astazi merg la curatenie!”

  Let’s Do It, Romania! Let’s Do It,Arges!

 4. Bucur says:

  dupa mine e cea mai buna campanie anuala :))

 5. StafidutZ says:

  Let’s Do It Romania este OK dar inainte sa ne apucam toti de a face curatenie, ar trebuii ca in toate zonele publice sa se afle cosuri de gunoi, am observat lipsa acestora in toata tara, asa ca, ar trebuii sa facem intai o campanie “sa punem cosuri de gunoi” . Daca ele au exista nu ar mai fi asa multa mizerie pe jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.