Pe bicicletă până-n Mongolia

By | Atitudine

pe bicicletă până în mongoliaAm văzut articolul acesta la Cristi și m-a surprins în mod plăcut. Cu siguranță este o nebunie, dar staram noi să ne gândim, ce om întreg la minte a realizat lucruri mărețe? E o doză de nebunie creativă, o doză de nebunie care te inspiră și te face să ridici capul din pământ mândru să vezi astfel de oameni. Nu-l cunosc personal pe Mircea Vasile Petrescu, dar mi-a sărit în ochi intenția sa și vreau să-l ajut.

Stau acum și mă gândesc la lenea aia când te pui în canapea și telecomanda e lângă televizor. Ei, omul acesta vrea să pedaleze până-n Mongolia. Voi realizați treaba asta? Din ce-am mai citit despre el, pare-se c-o și pedalat de la Nădlac la Viena și-napoi plus multe alte traseuri faine de acest gen realizate. E un adevărat ciclist, iar voi nu-mi băteți apropouri în legătură cu mersul pe bicicletă, căci ai nevoie de-o rezistență fizică solidă ca să parcurgi atâția kilometri.

Mircea are și-o pagină de Indiegogo prin care-și propune să strângă o sumă de bani pentru a-și asigura drumul la întoarcere și echipamentul de care are nevoie. Pe unde va pedala Mircea: între București și Ulaanbataar, trecând prin Bulgaria, Turcia, Armenia, Georgia, Azerbaycan, Turkmenistan, Uzbekistan, Kîrgîstan, Kazahstan, Rusia și Mongolia în final. Ce ziceți voi? Aveți grijă să dați și un like paginii sale, acolo veți putea urmări și progresul său.

Nu prea merg eu pe bicicletă, dar is fan ciclism, iar această acțiune sa este un lucru de mare angajament și trebuie susținut. Puțini sunt oamenii care se aventurează în astfel de chestiuni, iar fie vorba între noi, într-o bună zi voi lua și eu Europa la pas, dar până atunci…  Vă las mai jos și conturile în lei și valută unde îl puteți ajuta pe Mircea să realizeze treaba asta uriașă:

ING RO
RO04INGB0000999902842260
EUR RO79INGB0000999902842268

Leave a Reply

Your email address will not be published.