Pe Moment am fost victima lui Hannibal

By | La aer liber

Pe 3, pe când mă întorceam de la Cluj cu #AbsolutRoadToUntold am primit un telefon în care eram anunțat că există o invitație pentru mine. Am rugat frumos pentru o revenire ziua următoare și în cele din urmă mi-a ajuns în mâini.

Înainte să intrăm la Hannibal.

Înainte să intrăm la Hannibal.

Invitația (foarte faină, de altfel) mă informa că pentru prima dată în viață voi ateriza la un escape room. Nu prea mă dau în vânt după astfel de lucruri, dar orice experiență nouă de bine venită. 😀

Astfel că, miercuri am poposit la Breakout ca să văd cum mă pot lipi de-o evadare. Am format o echipă cu Gabriela, Simona și Marin și ne-au închis în camera lui Hannibal. Tipul cică plecase la cumpărături, iar noi aveam cam 60 de minute la dispoziție să dezlegăm puzzle-ul pentru a ajunge la cheia salvării.

Evident că timpul petrecut acolo îi era suficient lui Hannibal să cumpere tot Carrefourul, să ne ucidă, să ne gătească, să bage o bere bună după și o țigară.

De cum am intrat acolo Simona s-a și apucat să răstoarne camera cu susu-n jos, să analizele desenele de pereți, să se uite prin fiecare colț. Dar era fain, că tot butonul de pe ușă îl apăsa.

Eu am fost pe relaxare. Am remarcat ingeniozitatea puzzle-urilor din cameră, aspectul camerei și mecanismul de a ajunge la ieșire. În astfel de locuri îți arăți abilitățile de Sherlock Holmes.

După o oră și ceva, în cele din urmă, am ieșit vii și nevătămați. Ne-am mai și pozat! breakout2-escape

Pe această cale vreau să ofer mulțumiri Simonei pentru insistența de a cere clues, lui Marin pentru lacătele deschise, Gabrielei că nu a dărâmat cada și mie pentru caterincă.

Experiența asta n-ar fi avut loc dacă n-aș fi fost invitat de Moment. Și ca să vă spun ce lipeală vă mai face tipul anterior specificat, aflați că dacă cumpărați produse Moment în valoare de 50 de lei, primiți un bon cu un cod pe care vă sfătuiesc să-l înscrieți pe www.lipesteorice.ro.

De ce?

Poți să câștigi unul dintre cele 6300 de prânzuri gratis la McDonalds, 500 de lei săptămânal sau marele premiu de 1000 de euro. Destul de fain, nu?

Cam asta cu experiența pe Moment în camera lui Hannibal. Până la următoarea, vă recomand să vă lipiți și voi de o experiență ca asta, că-i faină rău!

0 Responses to " Pe Moment am fost victima lui Hannibal "

  1. […] oameni faini și asta cântărește destul de mult în amintirile mele – mulțumesc, Simona, Adi, […]

  2. […] altă ordine de idei, despre experiența din Hannibal’s Playground puteți citi pe blog la Adrian și la Gabriela, despre nebunia din Sherlock’s Despair aflați de la Claudiu, iar aventurile […]

  3. […] făcut echipă cu Marin, Adi și Gabriela. Dacă le veți citi articolele o să aflați ce disperată eram eu după găsitul de […]

  4. […] făcut echipă cu Simona, Gabriela și Adi. Nu știu pe unde umbla tipul ăsta, Hannibal, dar nu l-am găsit. Deși, având în vedere ce-am […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.