Cum se face că mereu apare ceva pe ultima sută de metri

Aceste “dâmburi” care uneori ne strică sau nu ziua nouă, oamenilor, fac parte din viaţa noastră şi mereu trebuie să trecem cumva peste ele. Pe mine mereu m-au enervat, mereu nu ştiam ce să fac ca să le evit, mereu numai eu dădeam de ele, parcă nu se mai terminau, nu venea şi pentru mine o autostrada dinaia dreaptă şi lină (gen Germania), nu A1 că la noi e dezastru. Ieri, am aflat pe ultima sută de metrii că trebuie să ajung şi eu la un gratar, pentru sărbătorirea unei noi ediţii a Dansului Florilor, încheiată cu succes, bineînţeles că a trebuit să mă învoiesc de la ultima oră a dirigintii, să alerg vreo 500m până la Zinca că să pot merge şi eu cu ceilalţi. Aseară, iar a intervenit ceva care să-mi facă ziua de azi, puţin mai complicată, gen la ora 18:00 trebuie să mă aflu la Teatrul Al. Davilla pentru a susţine un spectacol, adică mă rog, pentru a dansa la un spectacol organizat de Avon. Astfel că astăzi din nou nu stau la toate orele la şcoală, adică eu m-am obişnuit deja, să lipsesc cu zilele, să mă duc parţial la şcolă, deja nu mai e o problemă, mai ales dacă primesc şi scutiri. Problema e alta, eu de la 16:00 la 18:00 sau 17:00, susţin teza la matematică, una extrem de importantă pentru mine, fiindcă tremură chiloţii şi acum când scriu articolul ăsta (când eu de fapt ar trebui să fac la mate) şi trebuie să mă învoiesc eu la profesorul meu de mate să-mi dea drumul mai devreme ca să pot ajunge.

Cine ştie miercuri ce se mai întâmplă, cum mai plec de la vreo oră, vineri dau teză la engleză, săptămâna viitoare română şi apooii – grevă.

Ca o paranteză mai dădeam eu 2-3 tweeturi acu câteva zile cu numele unei melodii şi o trupă, ei bine melodia aia a sosit azi FULL, se poate “fura” de pe iTunes şi e fooarte frumoasă. Se numeşte “Growing Up”, e cântată de trupa The Maine şi este de pe viitorul album “Black and White” ce apare pe piaţă (nu pe aia românească, era culmea) pe data de 13 iulie 2010. Audiţie plăcută :

The Maine – Growing Up

0 responses to “Cum se face că mereu apare ceva pe ultima sută de metri”

Leave a Reply

Your email address will not be published.