Pentru ca 2011 sa fie bun

By | Spuneri

Mi-am propus scurt aşa pe ultima sută de metrii a lunii ianuarie să îmi fac planurile într-un final pentru anul ăsta. Am două proiecte în online, pe care le vreau departe anul ăsta. Unul îl ştie toată lumea, al doilea va apărea în curand aşa că ţineţi ochii deschişi, e mai aproape decât credeţi.

Mă apuc să rup cartea fiindcă aşa-mi place şi aşa vreau că să-mi asigur locul pe care îl vreau. Voi lua ţara la rând din nou, însă nu la fel de des ca anul trecut, am zis că mai trebuie să mai stau şi pe acasă, nu mai pot sta plecat weekend de weekend în cate un oraş de prin ţară. Acum sunt de 2 luni acasă şi parcă mă simt mai bine, oricum pentru ce urmează, ăstea două luni au fost o gură de aer.

Mă concentrez serios pe ce am de făcut şi o las mai moale cu prostiile din jurul meu. Consider că mi-a trecut perioada de copilărie, ce dracu, la anu voi fi major, deci pentru prostii vă rog apăsaţi tasta “pas”. 2010 a fost un an foarte bun, a fost roditor, însă tot în 2010 am pus alte seminţe care anul ăsta sper să producă cât mai multe succese.

Leave a Reply

Your email address will not be published.