Pentru că-i la modă

Pentru că-i la modă, m-am hotărât să scriu şi eu sau mă rog, să-mi permit să scriu şi eu despre vacanţa care tocmai s-a terminat. Trebuie să încep să spun că a fost cea mai frumoasă vacanţă din ultimii 2 ani încoace, iar aici sunt mai multe motive personale şi nepersonale pentru care voi nu cred că ar trebui să ştiţi. Adică, pe cine interesează faptul că eu m-am distrat la maxim, m-am îndrăgostit şi alte tâmpenii dăstea ale adolescenţei. Am cunoscut o grămadă de oameni noi, oameni pe care nu credeam că am să-i cunosc vreodată, am cunoscut diferite locuri unde nu credeam că o să ajung vara asta şi multe altele. Însă, adevărul este că abia acum începe distracţia adevărată, sunt boboc la liceu şi deja trebuia să încep distracţia încă din vacanţă.

Dar acum s-a terminat şi începe rutina zilnică, presiunea care stă pe tine până şi noaptea în somn. Nu zic că am să mă omor cu cartea cum am făcut în clasa a VIII-a, dar nici de pomană n-am să rămân. Ideea e să fi luat de băiat “cuminte” în această clasă a IX-a şi să te înţelegi bine cu profesorii. Dacă ai toate ăstea la mână, o absenţă la o oră pe la finalul unui semestru se mai trece cu vederea zic eu (depinde şi de profesor). Astfel că mi-am terminat şi eu acest articol special dedicat începutului de şcoală şi sfârşitului de vacanţă mare. Nu am decât să vă urez mult succes în acest nou an şi să ne auzim cu bine şi sănătoşi la finalul lui !

0 responses to “Pentru că-i la modă”

  1. @ Mihai : O da, as vrea eu sa strige tot coridorul “bobocii” dupa noi, chiar m-as simti ciudat 😀

  2. Multa bafta! 🙂 este super la liceu, iar de acomodat, te acomodezi relativ repede; oricum, o sa vezi ca este alta atmosfera fata de generala.

  3. @ Ramona : Da, deja mi-am dat seama ca este o alta atmosfera fata de generala. Una chiar mult mai lejera 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.