Pentru că-i la modă

By | Spuneri

Pentru că-i la modă, m-am hotărât să scriu şi eu sau mă rog, să-mi permit să scriu şi eu despre vacanţa care tocmai s-a terminat. Trebuie să încep să spun că a fost cea mai frumoasă vacanţă din ultimii 2 ani încoace, iar aici sunt mai multe motive personale şi nepersonale pentru care voi nu cred că ar trebui să ştiţi. Adică, pe cine interesează faptul că eu m-am distrat la maxim, m-am îndrăgostit şi alte tâmpenii dăstea ale adolescenţei. Am cunoscut o grămadă de oameni noi, oameni pe care nu credeam că am să-i cunosc vreodată, am cunoscut diferite locuri unde nu credeam că o să ajung vara asta şi multe altele. Însă, adevărul este că abia acum începe distracţia adevărată, sunt boboc la liceu şi deja trebuia să încep distracţia încă din vacanţă.

Dar acum s-a terminat şi începe rutina zilnică, presiunea care stă pe tine până şi noaptea în somn. Nu zic că am să mă omor cu cartea cum am făcut în clasa a VIII-a, dar nici de pomană n-am să rămân. Ideea e să fi luat de băiat “cuminte” în această clasă a IX-a şi să te înţelegi bine cu profesorii. Dacă ai toate ăstea la mână, o absenţă la o oră pe la finalul unui semestru se mai trece cu vederea zic eu (depinde şi de profesor). Astfel că mi-am terminat şi eu acest articol special dedicat începutului de şcoală şi sfârşitului de vacanţă mare. Nu am decât să vă urez mult succes în acest nou an şi să ne auzim cu bine şi sănătoşi la finalul lui !

0 Responses to " Pentru că-i la modă "

 1. Succes!
  .-= Andrei Ionuţ´s last blog ..Începe iar, şcoala! =-.

 2. Mihai says:

  Mult succes, mai ales la prima intrare pe coridor când toți o să strige ‘bobocii’ și-o să vă simțiți ca pe meleaguri străine.
  .-= Mihai´s last blog ..Paralela 1 între fete și băieți (iertarea) =-.

 3. Adi says:

  @ Mihai : O da, as vrea eu sa strige tot coridorul “bobocii” dupa noi, chiar m-as simti ciudat 😀

 4. Haylie says:

  inca mai vreau vacanta…:(

 5. Marian says:

  In primele 3 luni crezi ca liceul e misto, iar apoi incepi sa te saturi de el…
  .-= Marian a scris pe blog blog : Îmi place. =-.

 6. Myriam says:

  e bine ca s-a terminat,dar pe de alta parte e rau ca nu mai pot dormi dimineata:(
  .-= Myriam a scris pe blog blog : Back on bussiness….. =-.

 7. Zozo says:

  trece si asta repede..:)
  .-= Zozo a scris pe blog blog : Pastila minune pentru gurmanzi =-.

 8. Ramona says:

  Multa bafta! 🙂 este super la liceu, iar de acomodat, te acomodezi relativ repede; oricum, o sa vezi ca este alta atmosfera fata de generala.

 9. Adi says:

  @ Ramona : Da, deja mi-am dat seama ca este o alta atmosfera fata de generala. Una chiar mult mai lejera 🙂

 10. Andrei wzk says:

  Bai, treaba stresanta nu e ca a inceput scola, ci ca ai trecut la liceu, si deasta ti se pare putin ciudat, insa ai sa vezi, ne acomodam repede.
  .-= Andrei wzk a scris pe blog blog : Solcanu Rington and more =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.