Pentru ce 1 leu ?

By | Spuneri

M-am decis încă de la mijlocul săptămânii să mă duc la meciul de astăzi dintre Internaţional Curtea de Argeş şi Dinamo Bucureşti. Nu ştiam pe atunci ca preţul biletului este doar de 1 leu, dar nu mă interesa, vroiam să văd fotbal, fotbal pe care nu l-am mai văzut pe viu de aproape un an de zile, asta şi datorită faptului că echipa mea favorită, F.C.Argeş a retrogradat în liga a II-a din cauza unui papagal, iar programul nu-mi permite să ajung la meciurile echipei. Am intrat in stadion şi m-a luat un fior, acelasi fior pe care îl simţeam şi când mă duceam la meciuri cu Dinamo, Rapid sau Steaua, dar echipa de acasă era F.C.Argeş. Mă simţeam puţin ciudat, fiindcă mă uitam la tabelă şi vedeam stema Interului, în loc de cea a Argeşului, iar tot stadionul avea culorile alb-roşu şi stemele Interului erau peste tot, era pur şi simplu o cucerire totală a “casei” ce aparţinea pană azi echipei F.C.Argeş.

A început meciul, mai o ocazie din partea echipei oaspete, mai una din partea Interului, până la urmă deschid ai noştrii scorul şi 1-0 era la pauză. Toată lumea era optimistă : “mă să vezi că bate interul” etc. Repriza a II-a a fost un eşec total pentru Inter, nu am mai văzut un aşa fotbal prost, de când Argeşul era la mâna lui Neţoiu. Un furt mai pe faţă de atât nu cred că se putea vedea, 2 gafe incredibile din partea defensivei argeşene şi aia a fost. Sunt revoltat, zicea un om “mai bine nu mai veneam la stadion, de 1 leu mai imi luam seminţe” şi aşa este .. nu bătea dinamo nici în 4 reprize la cum a jucat interul în prima.

Ce mi-a plăcut ?

 • galeria Argeşului care a strigat în continuu ce trebuia să strige. (FELICITĂĂRII !!)

Ce nu mi-a plăcut ?

 • galeria interului care a fost patetică
 • repriza a II-a care mai bine nu se mai juca
 • vremea de afară

Numai bine !

Vreau să vă spun că am scris articolul ăsta, 50% enervat şi nu am apucat să mă uit la fazele comentate pe GSP sau ProSport sau mai ştiu eu.

0 Responses to " Pentru ce 1 leu ? "

 1. ceostoy says:

  Golurile 1 si 3 au fost marcate dupa faulturi clare nesanctionate de arbitru .
  Nu e o cucerire , e doar o cazare momentana 🙂 ma refer la stadion

 2. Tavi F. says:

  deja e clar ce va face dinamo tot returul asta…

 3. Adi says:

  @ ceostoy : Eu nu suport aceasta “cazare” a interului pe stadionul Argesului, chiar nu pot.
  @ Tavi F. : Am inteles ca si la meciul cu Craiova au fost probleme de arbitraj, dar la asta a fost prea pe fataaa.. !!

 4. tykryt says:

  dar arbitrajul ti-a placut?

 5. Alex N. says:

  Dinamo favorizata de arbitrii de cand a inceput returul. Si o s-o tina asa pana ia titlu. 😐

 6. Haylie says:

  eu tineam intr-o vreme cu Dinamo. De fapt inca mai tin, doar ca nu ma mai intereseaza fotbalul ca acum un an, sa zicem. nu m-am mai uitat la un meci intreg de multa vreme si am ramas rau de tot in urma cu ceea ce se intampla acu. pe cale de consecinta sunt neutra. (dar tot nu imi place Steaua si Rapidul)
  .-= Haylie a scris pe blog : Pe etape =-.

 7. Adi says:

  @tykryt : Nu, stai linistit, arbitrajul m-a scos din sarite ! Din repriza a II-a s-a vazut clar ca Dinamo a fost favorizata..

 8. Manciu says:

  pff…adi…cand am vazut stemele internationalului peste tot…inclusiv langa pozele lui dobrin am turbat….deabia astept sa retrogradeze astia…si sa urce argesu in prima liga…stiu ca o sa ziceti ca nu sunt una argesean adevarat…dar asta e…

Leave a Reply

Your email address will not be published.