Pentru toate există o melodie

Oriunde te alfii, de oricine esti înconjurat, pentru orice stare, pentru orice om, pentru prietenii tăi, pentru problemele pe care le ai, pentru tot ceea ce eşti tu într-un anumit moment, există o melodie. O melodie care să-ţi ajute starea negativă să dispară sau poate să o menţină pe aceea, dar nu cred că majoritatea procedaţi aşa. Pentru un moment fericit, imediat apare o melodie care să menţină starea, până apare un căcat care să te bage într-o stare emo, gen : “lasă-mă frate în pace că nu am chef.. pe bune, chiar nu am chef”. Pe mine muzica întotdeauna m-a ajutat să mă menţin la suprafaţă, a fost, este şi va fi cel mai bun colac de salvare pentru mine, moral vorbind, fiindcă nu voi vedea niciodată muzica să mă ajute financiar sau altcumva, adică nu sunt muzician şi nu pot să fac muzică, fiindcă sunt BAS (nu chitară, nu nimic..).

Am o întrebare pentru voi ăştia de-mi citiţi mie blogul, este măcar unul dintre voi care nu ascultaţi măcar o piesă favorită pe zi ? – vreau să văd răspunsurile, deşi cred mai mult de 80% că nu puteţi sta 24 de ore fără că 2 ore să ascultaţi muzică, nu cred că se poate, fiindcă muzica face parte din viaţa noastră. Stii, sunt fazele ălea la americani, mă rog, faze, nu faze, vorbe ca să zic aşa, gen : “this is the soundtrack of my life” sau “of my summer”. Plauzibile sunt amândouă, însă şi la ora asta ţin să cred că eu încă nu am auzit melodia care să fie “soundtrack of my life”, fiindcă mai am o grămadă de trăit şi de văzut, în schimb am hiturile mele personale care le ascult cu plăcere oricând am nevoie de ele.

Pentru restu… există master card. Deci, melodii ceva my friends ? 🙂


Asculta mai multe audio Muzica

0 responses to “Pentru toate există o melodie”

 1. eu sunt una dintre cei care pot spune ca sunt “dependenti” de muzica:D Pur si simplu ma face sa ma simt bine 😛
  In legatura cu “soundtrack of my life”-ul ala …daca e sa te gandesti toate melodiile care te incanta completeaza playlist-ul tau propriu …. uite nu de mult ascult One Republic ft.Timbaland(sau invers) -Marching on …chiar e simpatica …Apropo…foarte simpatica tema aleasa de tine 😀 …
  .-= Oana a scris pe blog : La gramada.. =-.

 2. Eu nu pot sa ma decid cand vine vorba de “piesa preferata”, pentru ca am o gramadaa.
  Am inceput de curand sa scriu intr-un caiet piesele care-mi plac mult, mult si le-am impartit pe starile pe care mi le induc :D. Kinda lame, I know, da’ mie-mi place :D.
  .-= mei a scris pe blog : Un sfarsit… un inceput =-.

 3. @ mei : asta cu caietu’ nu am mai auzit-o pana acum.. eu imi notez trupele care lanseaza sau trebuie sa lanseze albume noi in anul asta sau urmator ca sa nu uit de ele :))

 4. La mine e melodia si dispozitia aferenta.Ca si Mei nici eu nu ma pot sa ma hotarasc asupra unei singure melodii,pentru ca acum imi poate placea o melodie urmand ca peste vreo doua zile sa n-o mai pot auzi.Acum imi place Norah Jones-Young Blood.Nu stiu de ce…dar ma linisteste ca un calmant.Si-mi plac versurile.Un pic.

 5. @ Aici Andrei : sincer mi-am dat seama de mult timp ca te transformi :)) se vede in ce cerc ai intrat.. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.