Pesimism. O roată. Ciudat !

By | Spuneri

apus Nu ştiu dacă ar fi corect pentru mine şi cei ce mă cunosc să scriu ce urmează la mine pe blog, dar parcă simt că cineva mă împinge de la spate să o fac. Mulţi m-au contestat pentru faptul că-mi arunc viaţa personală pe o bucată de internet, care oricum nu e citită de mai mult de 100 de inşi zilnic (cred). Dar parcă e ceva acolo ciudat, cum spune titlul, în viaţa asta a mea, există pesimism, un gram extrem de pesimism care parcă mă bagă uneori în moarte clinică. Eu am o viaţă ciudată, mie niciodată nu mi-au lipsit “intervenţiile” tentate : când a fost vorba de dans, mereu a fost o mână întinsă pentru mine, datorită pesimismului am rupt-o, am avut în relaţiile sentimentale un strop de noroc, fericire, dar la final s-a ditrus totul, aici nu prea mult e vina pesimismului, dar a contribuit la gramul extrem de acum. Şcoala, nu cred că mai am ce spune având în vedere că la un moment dat eram undeva suspendat deasupra unei prăpastii, dar am ajuns unde vorbeam în clasa a VII-a. Cu toate, roata asta a vieţii mele, care merge într-un sens şi ca la cazino, mingea aia conţine anumite persoane care ajung la un moment dat la numărul meu, e ciudată !

Am şanse, nu ştiu să profit, asta fiindcă am frica aia care e neobişnuită pentru un adolescent de vârsta mea. Adică hai frate, da-o în familia ei de frică că nu sunt emo, dacă eram, puteam să schimb clar totul în viaţa mea, să stau pe WC 12 din 24 de ore şi să-mi las breton pe ochi, dar nu-i aşa ; is un pesimist care de fapt nu e aşa mereu, sunt în cea mai mare parte, dar dacă vreau POT, iar asta mă enervează, fiindcă sunt în mare parte nesigur pe mine, fricos de încercările astea ale vieţii, iar mai departe o să fie mai greu. Săptămâna asta ce tocmai s-a terminat mi-a demonstrat că viaţa mea este una extrem de ciudată, că pot ajunge în locuri total neaşteptate cu persoane la care cândva nici nu visam, că pot merge mai departe şi în competiţii unde particip pentru doar a III-a oară, că am prieteni care se gândesc şi la mine (deci sunt adevăraţi prieteni) că nu-i nimic figurat, totul e REAL (distrus magazinul, altă dată vă povestesc – dar nu mă refer la el momentan). E ceva..

Cred că termin acum, m-am descărcat, mă simt mai bine, acum pot să revin la muzică şi poate mă ia şi somnul curând.

0 Responses to " Pesimism. O roată. Ciudat ! "

 1. Tavi F. says:

  Se pare ca ne asemanam in aceasta privinta 😛

 2. Adi says:

  @ Tavi F. : Huh, ce viata avem..

 3. Alex N. says:

  Ce bine o duceti.

 4. Haylie says:

  mai….fiecare are o viata intr-un fel ciudata. cat despre temerile tale….le are oricine numai ca unii nu recunosc:)

 5. Oana says:

  daca tu esti pesimist si nu iti prea place … ei bine eu sunt optimista ..si culmea nici mie nu-mi place ….asa ca ar trebui ca pesimistii sa invete de la optimisti si invers …atunci poate am fi mai multumiti… nu? 🙂
  .-= Oana a scris pe blog : Traim in Romania!!! =-.

 6. Myriam says:

  Toti avem momentele noastre in care ne vine sa ne bagam cu capul in primul stalp,intrebandu-ne ce dracu am facut de merg toate pe dos.Ma regasesc in jumatate din textul asta,pentru c-am trecut si eu recent printr-o situatie ”wtf?!:|”.Si sunt optimista,desi pun uneori mai mult raul in fata decat binele(stiu…probabil contradictie pe-aici:)))
  .-= Myriam a scris pe blog : Blog stuff:D =-.

 7. zozo says:

  Eu cred ca a fi pesimist inseamna a fi realist. Iti spun din proprie experienta.
  .-= zozo a scris pe blog : Ciorna lui Dumnezeu =-.

 8. Aici Andrei says:

  Eu zic ca treaab asta cu pesimismul e doar la tine, acolo sus; stii la ce ma refer!. Daca o sa ai mai multa incredere in tine o sa vezi ca dispare si apropo “alege-ti prietenii cu grija”.
  .-= Aici Andrei a scris pe blog : Multumesc, si !? =-.

 9. Adi says:

  @ zozo : Da, sunt foarte realist in multe in lucrurile care ma inconjoara, dar altii prefer sa zica si aici ca is pesimist.
  @ Aici Andrei : Da, aici se poate spune, numai ca ti-am explicat cum sta treaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.