Pixuri personalizate şi restiere

Pixul este printre cele mai populare instrumente de scris folosite în ziua de astăzi. Eu personal îmi cumpăr la fiecare început de an pixuri la pungă, în număr de 5-10 pe care le folosesc un an întreg. În schimb deţin unul personalizat pe care mi l-a făcut cadou mama de ziua mea. Este unul dintre pixurile mele favorite şi norocoase totodată. Acum a venit rândul să-mi fac unul cu blogul.

Din punctul meu de vedere, pixurile sunt mult mai uşor de utilizat decât stilourile, deşi se spune că ele distrug calitatea scrisului de mână. Dacă cauţi un cadou mic pentru colegul tău de bancă, de ce nu i-ai face un pix personalizat cu numele lui ? pixuri personalizate se găsesc peste tot şi consider că sunt de efect.

Azi când am fost la magazin să-mi iau pixul personalizat comandat, am observat pe vitrină, lângă casa de marcat o restieră super frumoasă. Avea un design vintage, realizată în ton cu aspectul încăperii. Am fost plăcut surprins să văd un design menţinut în întreg magazinul, chiar şi până la această restieră.

0 responses to “Pixuri personalizate şi restiere”

  1. Daca as gasi si stilouri personalizate, ar fi super . Inca mai am stiloul din clasa a 7-a cu Harry Potter . Scuze, dar e de colectie . Scrie cel mai bine si e preferatul meu .

  2. Pixul era un instrument^popular , acum tastatura e puterea , nici nu se mai stie sa se scrie datorita fb mess si alte chesti care datorita tastelor poti scrie usor si nu poti ramane fara pasta , eu unul raman la traditionalul pix ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.