PlayStation Plus face 10 ani

By | Gaming

playstation plus 10 ani

Au trecut 10 ani de când PlayStation s-a gândit cum va arăta viitorul în gaming și au creat un abonament prin care toți gamerii să ne unească.

Ok, ok, să ne calmăm puțin. PlayStation Plus are plusuri și minusuri. Cum ar fi faptul că trebuie MUSAI, MUSAI să ai cont PS Plus ca să poți da o FIFA la multiplayer.

Nope, nu e suficient că ai cumpărat jocul, că ai primit EA Access, trebuie să ai și PS Plus, că doar le folosești sistemul.

Din punctul ăsta de vedere pălește grav în fața oricărui gamer pe PC, unde Steam sau Epic Games sau Origin nici nu se gândesc să-ți ceară vreun ban în plus ca să te joci cu alții. Doar să ai jocul cumpărat.

Bine, în prețul jocului intră și un procent pentru Steam, că altfel n-ar supraviețui.

În fine, astea detalii. Până la urmă, cine preferă PC sau PS contează mai puțin. De jocuri tot nu ne vom sătura și că tot zic aici de PS Plus, aflați două chestii tari:

  1. NBA 2k20 E GRATUIT LUNA ASTA!
  2. TOMB RAIDER 20 YEAR CELEBRATION E GRATUIT LUNA ASTA!
  3. (Bonus) Erica, un film interactiv în care tu iei deciziile, tot moka luna asta.

Și asta-i partea, evident, tare la PS Plus. Cât timp ai abonament, lunar primești două jocuri gratuit.

Și te poți juca jocurile alea lejer cât timp ține abonamentul (adică la nesfârșit). Mă rog, primești spațiu în cloud unde mai poți salva jocuri, că deh, are și PS-ul un spațiu care se umple la un moment dat.

În august voi băga un concediu, că mă simt rupt după toată criza asta în digital și prieteni, My Career la NBA 2k scrie pe mine!

Iar din septembrie – octombrie, odată cu venirea toamnei, trecem la modul The Last of Us: Part II. Nope, nu mă grăbesc să-l joc și nici n-am văzut vreun walkthrough până acum.

Și nici n-am de gând.

LMA PS Plus! La cât mai multe GG-uri!

Leave a Reply

Your email address will not be published.