Plec #priNeamt!

By | La aer liber

Vă invit cu plăcere săptămâna viitoare la o tură #priNeamt. Cum? Foarte simplu, pe hashtagul #priNeamt și pe conturile mele de social media: Instagram și Facebook.

La invitația creativilor de la Eventur, alături de bloggeri români și străini, vom lua la pas, ca să spun așa, județul Neamț timp de o săptămână. Acest eveniment nu-i de ieri, a ajuns la a IV-a ediție deja și cele trei de dinainte au fost de succes toate.

Motivația mea e simplă. La fel și ca în #TFB9, merg ca să adun povești. Și când stai o săptămână în nordul țării, în Moldova, de unde se trag atâtea datini și obiceiuri, atâtea legende și povești, nu prea ai cum să vii cu mâna goală.

Prin urmare, sunt nerăbdător să cunosc județul Neamț săptămâna viitoare și să aduc experiența cât mai aproape de voi prin fotografiile și actualizările pe care le voi realiza de acolo.

O să am laptop-ul cu mine, prin urmare nu este exclus să apară și câteva articole direct de acolo. O să mă concentrez cât mai multe pe informațiile fascinante din care se pot extrage lucruri bune de știut.

În final, ce vreau este să felicit pe Toma și pe Alex care fac o treabă minunată pentru țara asta și să le urez la multe ediții înainte. Planurile sunt frumoase foc, asta pot să vă spun. 😀

Cam ăsta va fi traseul:

Harta-priNeamt4

Leave a Reply

Your email address will not be published.