Poate Facebook să ia locul unui website personal?

By | Gânduri

facebookÎntrebarea aceasta mi-a venit chiar acum, în dimineaţa asta în care, teoretic după spusele mayaşilor trebuia să fiu mort. Din punctul meu de vedere, dimineaţa, înainte de muncă, cafeaua merge musai cu o serie de site-uri de interes personal pline cu informaţii de calitate. Astfel am ajuns şi aici. Am citit bine întreg articolul, am observat cu atenţie screenshot-ul la noul design al profilului de Facebook şi brusc mi-a venit întrebarea de mai sus.

Pot spune că e suficient de clar că, în momentul de faţă, multe firme folosesc profilul de Facebook al viitorului angajat ca un C.V. şi studiu al comportamentului social al acelui potenţial angajat, dar poate profilul de Facebook ca, în viitor, să ia locul website-ului personal?

Adică, privind la viitoarele modificări aduse profilului, consider că, printre toate chestiile ălea, are loc un portofoliu, un “about me” suficient de clar şi concis, iar acum cu noua afişare a feedului de pe profil, doar pe partea stângă, nu mai trebuie să-ţi alerge ochii ca la tenis dintr-o direcţie în alta. Aşadar, putem privi la profilul de Facebook ca un viitor înlocuitor al unui website personal?

0 Responses to " Poate Facebook să ia locul unui website personal? "

  1. Adri says:

    Dupa parerea mea nu, dar din pacate nu toata lumea este deacord cu mine.

    • De ce zici ca nu toata lumea e de acord cu tine? 🙂
      Adica, zic, sunt si oameni care nu sunt de acord cu tine, dar ai putea spune mai detaliat de ce nu ar putea lua locul unui site personal?

Leave a Reply

Your email address will not be published.