Prima dată când am condus

By | Spuneri

condus

Prima dată când m-am urcat la volanul unei maşini, tremuram din toate încheieturile. Nu, nu te gândi că până să fac 18 ani mai condusesem întâmplător pe cine ştie ce coclauri din teribilism. Prima mea şedinţă de condus a fost şi prima experienţă la volanul unei maşini în care să am control total asupra ei.

Ceea ce ţin minte perfect şi nu cred că voi uita vreodată sunt vorbele instructorului din început, comice ce-i drept, dar mie atunci nu mi-a stârnit nici cel mai mic rânjet pe faţă. A spus ceva de genul: „Nu te mai îngrijora, tu gândeşte-te doar la faptul că nu trebuie să-mi loveşti maşina, atât! Hai, dăi drumu…”

Poate c-o fost ceva mare sfat în acele vorbe, ideea e că nu am avut probleme nici la „cursuri”, dar nici la examene. Prin urmare, magia din sfatul său şi-a făcut efectul. După prima mea şedinţă, timp în care concentrarea a atins cote maxime, ţin minte c-am avut nevoie de vreo două pastile de cap ca să-mi revin şi un duş rece, căci era vară.

Nu este o experienţă cine ştie ce, dar pe mine m-a marcat şi n-o voi uita vreodată. Vodafone, în schimb, a lansat de curând concursul „Pitch Your First”, în care participanţi din zece ţări diferite printre care şi România, sunt încurajaţi să facă un lucru extraordinar pentru prima dată în viaţa lor.

Platforma firsts.com vă stă la dispoziţie, fiind lansată de ceva timp acum. Acolo găsiţi nişte clipuri extraordinare cu oameni de toate vârstele care au trăit o primă experienţă de neuitat.

Din România, Adi Hădean este primul care inaugurează #Firsts printr-o aplicaţie mobilă despre bucătăria românească. Aplicaţia va cuprinde informaţii culinare din fiecare zonă a ţării şi-mi dau seama după cum sună ca va fi ceva special.

N-ai vrea tu acum, să-mi povesteşti un #first de-al tău? 🙂

0 Responses to " Prima dată când am condus "

  1. Luna viitoare poate voi trece prin aceleasi lucruri :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.