Pro Cristian Gog

Dintre cei care mă urmăresc pe Twitter, nu-i o noutate faptul că în acest sezon la Românii Au Talent, îl voi susţine pe Cristian Gog. După ce mulţi colegi şi prieteni din blogosferă l-au susţinut cu diferite imagini pe bloguri şi pe Twitter, eu am decis ca astăzi, printr-un articol să-mi declar definitiv favoritul la ediţia a II-a a Românii au Talent.

Motivul? – Este singurul om dintre toţi competitorii pentru care aş plăti bilet să-l văd în acţiune. Au fost în această ediţie, recunosc, o grămadă de talente şi de oameni excepţionali dintre care nu ştiai pe care să-i alegi, însă eu simt că el ar fi singurul. Trupa aceea unplugged mi-a plăcut din nou şi Răzvan “Krem” Alexe care este de departe superior băiatului trist care acum o duce bine pe nume Adrian Ţuţu.

Finala consider că va fi disputată între Cristian Gog şi Răzvan Alexe, primul fiind favorit să câştige datorită susţinerii de care are parte din online. Despre restul nu am ce spune, nu m-au impresionat, drept urmare menţin tăcere când vine vorba despre ei. Multă baftă finaliştilor şi s-avem parte de spectacol! Nu ca anul trecut…

0 responses to “Pro Cristian Gog”

Leave a Reply

Your email address will not be published.