Speak Fresh Jokes

Speak Fresh Jokes a fost primul meu proiect făcut în online. Iniţial domeniul speakfresh.com îl luasem în data de 23 iunie 2011 pentru un site de ştiri din lumea muzicală. N-a avut prea mult succes prin primul plan, astfel că am trecut la Speak Fresh English (o lună mai târziu), site ce avea drept scop predarea limbii engleze prin intermediul online cu filmuleţe şi articole preluate din gramatica limbii engleze. Bineînţeles că nici aşa n-a avut succes şi astfel m-am simţit nevoit să pierd o altă lună pentru a analiza piaţa online şi a lansa până la urmă un proiect cu o bază solidă care să nu mă mai dezamăgească.

După această analiză, am descoperit o piaţă mai puţin dezvoltată însă extrem de căutată la acea dată, şi anume piaţa glumelor (jokes). Astfel am dat drumul proiectului sub forma aceasta, transformându-l într-un final în site de glume. Pe parcurs au mai apărut filmuleţe, imagini şi restul lucrurilor ce ţin de partea amuzantă a vieţii.

A fost şi încă este primul meu proiect cu un succes semnificativ pentru mine în online, reuşind să depăşească 10.000 de vizitatori / zi şi numărând peste 760 de glume. Datorită lui am reuşit să închei diferite contracte de publicitate online cu diferite firme de succes precum Lacoste.

Website-ul a fost vândut în cele din urmă în anul 2013, în luna martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.