Speak Fresh Show

Speak Fresh Show este cel de-al doilea proiect lansat, dar de data aceasta nu de unul singur ci alături de alţi doi prieteni. Prin octombrie 2011 ne gândeam să pornim un proiect online pe bază de web design şi SEO, însă am renunţat din cauza cunoştinţelor prea mici în domeniile acestea. De fapt am renunţat din cauza temerilor cu privire la unele cerinţe prea mari pentru noi.

În noiembrie 2011 ne-am amintit de un fost proiect pe care eu alături de Răzvan l-am început în 2010 şi terminat tot atunci (cauzele nu le ştiu). Astfel ne-am decis să pornim tot un astfel de proiect, podcast online ce apare la anumite dăţi şi care conţine discuţiile noastre cu privire la ce mişcă prin lume, difuzăm ultimele hituri şi facem haz de necaz de problemele vedetelor.

A pornit puţin cam greu la început, dar am avut pe urmă un succes destul de bun pe plan local în mod special. Am reuşit să depăşim constant numărul de 60 de ascultători / podcast în condiţiile în care înregistrările se făceau prin intermediul programului Skype, fără să ne vedem unii pe alţii şi în cazul în care un podcast dura destul de mult şi avea destul de multă pălăvrăgeală. Eu unul sunt bucuros de faptul că am reuşit să atrag atenţia şi acestui număr de oameni care totuşi s-au dovedit la final a fi fani adevăraţi ai podcastului şi a ne aprecia la adevărata noastră valoare.

Momentan proiectul este pe hold, nu ne-am mai ocupat niciunul de el şi nici nu ştim dacă se va mai întâmpla vreo ediție. Aici este pagina de Facebook a podcastului și aici puteți ASCULTA edițiile emisiunii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.