Promovare la viteză maximă

By | Spuneri

Tot mai multe bloguri au început să-şi facă campanii de promovare fără logică pe internet. Eu ca blogger cu o experienţă deja mai mare de 4 ani, nu pot să concep cum    ţi-ai putea face campanie pe Facebook la blogul personal. Nu prind, nu înţeleg, nu vreau să cred. Un blog prinde asupra unui om atunci când articolele sunt corect scrise gramatical şi prezintă în proporţie mai mare de 50% interes pentru omul respectiv.

Nu poţi promite primilor 200.000 de participanţi că vor primi un tricou cu Facebook dacă dau like la pagina blogului. E imposibil. În primul rând până se vor strânge 200.000 de oameni, noi nici nu ştim dacă vom mai fi pe planeta asta. În al doilea rând, e de neimaginat prostia românului, care indiferent de adevăr sau fals, se aruncă în această vale a prostiei şi a minciunii. Nu pot să spun acum – vezi tu domne, ăla minte sigur. Poate nu minte, poate chiar face acele tricouri şi le trimite, însă, dacă tot e vorba de promovare de blog, de ce nu-şi face un design de tricou cu blogul ?

Corect, nu ar prinde. Având în vedere că e cu Facebook, iar Facebook e acum la modă, promovarea a fost totuşi gândită câtuşi de puţin. Îmi pare rău însă că aceşti oameni acum s-au aruncat într-un val de articole, probabil de slabă calitate pe care le vor primi în news feed-ul de la Facebook, fără ca ei măcar să fi vrut asta. Deoarece, ghiciţi ce ? – da, ei vor doar tricoul.

Este o promovare de prost gust, însă, vreau pe această cale să felicit autorii acestor evenimente de nota 10. Practic, ei au profitat de prostia românului, de dependenţa acestuia de Facebook şi le-au promis cum parlamentarii promit, marea cu sarea, însă asta într-un viitor foarte îndepărtat, deoarece, pe aici mai sunt oameni care înţeleg aceste căi de promovare inexistente.

0 Responses to " Promovare la viteză maximă "

 1. DonPaolo says:

  Sincer sa iti spun am primit si eu mesajul si l-am dat mai departe,prima data am zis ca nah..poate poate,dupa aceea am realizat ca am facut o prostie imensa,adica de unde stie el unde sa trimita,la 200.000 de persoane. Chiar regret ca am dat si mai departe.

 2. Adrian says:

  am vazut pe mai multe bloguri articole despre acest subiect, e clar ca e teapa si cei ce au facut acea pagina nu vor decat trafic pe care il folosesc sa vanda reclame/pachete si sa scoata bani pe spatele credulilor.

 3. Bucur says:

  ca asa e roamanul,mereu credibil :))

 4. Florin says:

  Majoritatea chiar au pus botul la acele event-uri cu tricouri si ochelari gratis, nu pot sa inteleg cum nu si-au dat seama.

 5. Bogdan says:

  o prostie. aia care au dat like sunt genul de oameni care oricum dau like la toate site-urile pe care le intalnesc. foarte putini vor reveni pe-acolo

 6. Dany93 says:

  “Romania tara mare, cine fura ala are. . .” .Aceste lucruri sunt tipice la noi in tara, vin de sus de la cine ne conduce si din pacate contamineaza pe restu’.

 7. Randy says:

  Fiecare isi promoveaza blog-ul dupa cum il duce capu` … 🙂

 8. bibabum says:

  eu m-am gandit sa dau cate o galeata si un kil de zahar plus o sticla de ulei fiecarui al 10-lea vizitator :)))

 9. annitu says:

  Ia să mă apuc şi eu să promit că dau acadele tuturor celor care îmi dau click pe reclamele de la adsense 😡 :)) M-aş îmbogăţi peste noapte 8->.

 10. Val33ntyn says:

  Doar daca citeau comentariile evenimetului cu tricouri poate unii isi dadeau seama dar daca s-au uitat doar la posibilul “castig” ce sa le faci ? razi si taci

Leave a Reply

Your email address will not be published.