Rapid, două informaţii despre WhatsApp

Am observat că lumea intră pe blogul meu pentru a căuta câteva informaţii despre WhatsApp (ştiţi voi, aplicaţia aia de Android, iOS şi Windows Phone prin care trimiţi sms-uri gratis folosind internetul, un yahoo messenger de smartphone). Prin urmare, cum nu vreau să vă pierd timpul, să trec la explicaţii.

Cum văd când un contact este online pe WhatsApp?

Foarte simplu, intri pe el. În momentul în care ţi se deschide fereastra cu contactul căutat de tine, lângă al său avatar, sub al său nume, îţi va apărea fie online, dacă este, fie data când a fost online ultima oară, cu tot cu oră. Prin urmare, dacă vrei să ştii când o persoană este activă pe WhatsApp, singura opţiune este să intrii pe ea ca şi cum ai vrea să laşi un mesaj.

Mesajul spam care umblă perioada asta WhatsApp…

Ignoră-l. Mai ţii minte când primeam şi trimiteam mass-uri pe Y!Messenger în care îţi murea familia şi două tigăi dacă nu trimiteai mai departe la 10 persoane mesajul respectiv? Cam aşa e şi acum. Nimeni nu are de gând să te taxeze un cent sau cât spun ei că te-or taxa pentru fiecare mesaj transmis via WhatsApp. Stai liniştit şi nu te mai panica, e doar o altă prostie care circulă acum pe terminalele mobile. Ignoră şi mergi mai departe.

Acestea sunt cele două neclarităţi pe care, aparent, oamenii care intră pe blogul meu, le cam au. Sper că le-am clarificat şi dacă tot intră, să le şi găsească, stând aici, gata pentru a fi citite.

0 responses to “Rapid, două informaţii despre WhatsApp”

 1. CE inseamna daca nu mai vad daca e online sau nu? Daca dau PE nume spare numele Dar nimic sub. Totusi ii vad statusul- un emoticon, vad arhiva, pot scrie. Nu am incercat Sa trimit mesaj.

  • Înseamnă că utilizatorul a preferat să rămână confidențială informația privind ultima dată când a fost online. Cu toate acestea, când e online, poți vedea că este (scrie dedesubtul numelui – „online”), dar nu mai poți vedea ultima oară când a fost după ce se deconectează.

 2. Buna,
  sunt cam novice in ce priveste Whatsapp si am o nelamurire- când imi inregistrez pe telefon numarul unei persoane ( care insa nu are numarul meu ), aplicatia imi afiseaza imediat daca persoana are cont pe Whatsapp. Nu stiu daca apare si numarul meu in lista contactelor de Whatsapp ale persoanei respective. Scuze daca a fost cam alambicata întrebarea. Multumesc frumos.

  • WhatsApp funcționează ca o aplicație de mesagerie online care utilizează numărul de telefon. Automat dacă o persoană există pe WhatsApp cu respectivul număr, atunci îți va afișa că are și cont de WhatsApp. Tu apari cu numărul de telefon pentru cealaltă persoană, dacă nu te are în agendă. De asemenea, am impresia că doar dacă-i scrii, te vede. Altfel, în agendă nu știu sigur dacă-i apare, deși ar trebui, sub formă de număr de telefon.

 3. salut. am si eu o intrebare. cum poti face sa nu fi vazut doar de o singura persoana din lista ,cand esti conectat. multumesc

  • Salut. Din câte știu eu, dacă nu există vreo opțiune de block ceva, nu se poate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.