Red Hot Chili Peppers sunt demențiali live

RHCP, toată lumea îi știe, nu există o persoană care să nu fi fredonat vreodată Californication sau Under the Bridge sau oricare alt cântec celebru de la ei. Nu înțeleg de ce am optat pentru titlul ăsta, probabil pentru că i-am văzut de atâtea ori live, pe internet bineînțeles, încât am rămas fixat cu acest adjectiv. Puteam pune doar numele lor și era din nou egal cu acel adjectiv, pentru mine.

După show-uri și show-uri văzute live pe internet, cred că este momentul să-i văd live și-n carne și oase. De aici am ajuns eu la blogosferă, citind pe Chinezu și văzând ce concurs are, am spus trebuie să particip! Nu pot să mă apuc acum și să descriu trupa și fiecare melodie că m-ar prinde școala și aș rata și concertul. Rămâne să considerați voi din gusturile mele muzicale cu care v-am tot obișnuit de la un timp încoace dacă sunt sau nu apt de acest show. Eu vreau neapărat să merg, cum? Păi…

…domnul Cristian China-Birta pune în joc cinci bilete pentru concertul RHCP de la București, iar eu am luat acest concurs ca pe o oportunitate. Astfel că pe lângă mine mai sunt câteva persoane pe care aș vrea să le iau, iar acestea ar fi: Andy Nego, Iulia Eana, Vasilescu Alexandru și Cosmin Mihai. Toți sunt fani RHCP și la fel ca mine, sunt nerăbdători să-i vadă live. Am încredere că voi avea cele 5 bilete și mă voi distra maxim alături de prietenii mei.

Pe lânga asta, voi scrie o recenzie imediat după concert cu poze și cele necesare. Așadar, să vină trupa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.