Redescopăr timpul cu ocazia SMS 2015

By | La aer liber

Poate că titlul e puțin cam pompos, dar în subiectivitatea fiecărui student există câteva maxime care chiar se potrivesc în timpul sesiunii și în general. În cazul meu, pe perioada sesiunii, se potrivește aceea în care se pierde noțiunea timpului și brusc, când sesiunea se sfârșește, timpul redevine „concret”. Adică eu adesea încurc zilele și nu știu cât e ceasul atunci când am sesiune.

De data aceasta am o dată de care-mi voi reaminti de timp și cum el trece cu ocazia Social Media Summit 2015. Sau vreți s-o facem împreună, dacă mai sunt studenți pasionați de social media pe aici?

Ne uităm la calendar, vedem că următorul examen e când e, ne panicăm, ne calmăm și ne proiectăm foooarte puțin în viitor. 18 februarie, la Howard Johnson, de cu dimineață. Când se termină sesiunea? În cazul meu pe 6, după calendarul academic pe 8 februarie. 10 zile pauză pentru petreceri, văzut familia, cunoscuții. Mno, perfect.

Am timp să mă bărbieresc, să-mi fac freza, eventual să-mi scutur hainele de praf și să mă prezint corespunzător în lume. Prin urmare, reactivarea abonamentului la viață, în cazul meu, va avea loc pe 18 februarie, până atunci voi fi offline (și vai, n-aveți idee cât de frumos e să stai două-trei ore pe internet / zi, uneori chiar simți că mai trăiești și poți beneficia o creativitate de zile mari).

Îți recomand să intri pe site, să vezi câte ceva despre speakeri (pe care i-am mai auzit și vă garantez că-s super toți și ai ce învăța), despre program și ca să mai vezi că bloggerii au acces gratuit, iar dacă reprezinți vreo companie sau ești persoană fizică, taxa de acces e de 75 EUR + TVA.

Organizatori sunt oamenii faini de la Revista BIZ. Ne zărim acolo! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.