Rezişti luna asta şi primeşti 3 libere (ofertă)

By | Spuneri

Parcul Copou, Iaşi Mă dădeam cu capul de toţi pereţii încă de la finalul lunii aprilie fiindcă ştiam ce va veni. Adică luna mai, adică ştiam că voi pleca la Iaşi, voi susţine teze, va fi Dansul Florilor, medii care se vor încheia, etc etc. M-am gândit eu aşa mai bine, iar în capul meu s-a înfiripat ideea din titlu. Frate, deci dacă rezişti luna asta, vei primi 3 luni de vară libere, bine, nu chiar libere în mod total, dar parţial se poate spune. Astfel că luna Mai (ca să înţelegi ce zic) este cea mai mare finală din începutul ăsta de an, care aproape a ajuns la jumătate (hi hi). Astfel că partea cu Iaşiul am scos-o la capăt cu succes se poate spune, urmează acum Dansul Florilor care se află printre cele mai importante concursuri naţionale (+ că a fost şi internaţional), iar organizarea acestuia aparţine clubului meu, implicit şi mie fiindcă trebuie să ajut şi să dansez. Astfel, din nou la treabă la doar o săptămână după Iaşi, unde am obţinut un loc bun la secţiunea latino, categoria 16-18 ani, clasă D, dar şi după un drum cu maşina extrem de obositor pe care încă îl mai resimt şi la ora asta când scriu articolul.

Sunt un om greu de recuperat după o muncă care a necesitat chiar şi ultimul strop din mine, astfel va trebui neapărat să mă recuperez, magneziu şi vitaminele sunt lângă mine, deci sper că şi cu ajutorul lor voi fi în formă weekendul ce urmează. Văd că întrebări despre cum a fost la Iaşi nu am primit, deci înseamnă că fotografiile de pe Facebook sunt suficiente ? – probabil că da. Oricum nu sunt toate, mai am multe să urc, dar mi-e şi lene, nu am nici timp, mai trebuie să le şi modific, deci sigur pe mult mai târziu.

Mai trebuie să vă spun că pe data de 28 mai 2010, blogul ăsta pe care tu îl citeşti acum, împlineşte un anişor de când a fost creat (cumpărat domeniu + primul articol care acum nu mai există fiindcă am pierdut arhivele). Cine doreşte să spună câte ceva frumos, o va face când voi scrie pe 28 articolul sau poate chiar şi acum dacă are cont pe Facebook, la “evenimentul” creat de mine.

0 Responses to " Rezişti luna asta şi primeşti 3 libere (ofertă) "

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Adrian-Marian. Adrian-Marian said: Rezişti luna asta şi primeşti 3 libere (ofertă) http://goo.gl/fb/W6M5y […]

 2. Haylie says:

  da…vacanta de vara e un stimulent bun. oricum..sunt sigura ca o sa reusesti cu brio;)

 3. Alex N. says:

  Vacanta placut si la multi ani. :))

 4. Adi says:

  @ Haylie : Da, si eu sper sa reusesc 8-| numai ca acum sunt si racit destul de bine..
  Alex N. : Mersi Alexandru, sa fie ! :))

 5. Aici Andrei says:

  Suntem mandrii de tine! Suntem mandrii de tine! Viva,viva,viva (stim noi) :))
  .-= Aici Andrei a scris pe blog : A venit vara , au iesit burtosii. =-.

 6. Myriam says:

  Si mie mi se pare ca nu se mai termina perioada asta,dar cu sperante o sa vedem tot mai mare lumina de la capatul tunelului.Sper.Deja am obosit.Si tu inca mai ai o gramada de chestii.Mult succes>:D< .-= Myriam a scris pe blog : Realitate roz cu elefanti…..dar aia sunt chiloti:)) =-.

 7. Adi says:

  @ Myriam : Sfarsitul asta de an scolar, inceput de an, sfarsit de sezon la dans au fost cele mai obositoare din viata mea 8-|

Leave a Reply

Your email address will not be published.